banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

YETER ARTIK ZULME SON VER!

NOBEL İLAÇ A.Ş de SULAR DURULMUYOR ÇALIŞANLAR İLALLAH EDİYOR FERYAD EDİYOR, NOBEL BU HAKSIZLIKLARA HUKUKSUZLUKLARA SONVER.

30 Temmuz 2013 Salı 11:59
YETER ARTIK ZULME SON VER!
banner321
NOBEL İLAÇ A.Ş YETER ARTIK ZULME SON VER!

NOBEL İLAÇ A.Ş de SULAR DURULMUYOR ÇALIŞANLAR İLALLAH EDİYOR FERYAD EDİYOR, NOBEL BU HAKSIZLIKLARA HUKUKSUZLUKLARA SONVER.

Bu gün Gazetemizi arayıp Hukuk Danışmanımıza dert yanan bir NOBEL MAĞDURU daha çıktı!
Kendisinin rekabetler karşısında zorlandığını, devamlı satış odaklı baskı ve beklentiler karşısında ağır maddi ve manevi sorunlar yaşadığını gönderdiği e-maille belirten NOBEL eski çalışanı Gazetemizden ve Gazetemiz Hukuk Danışmanı Doğubey AKINCI’dan Hukuki yardım ve destek istedi, bu hususta araştırılmaya başladı yeni belgeler göndereceğini bildiren NOBEL mağdurunun belgelerinin tarafımıza ulaşması halinde belgeler yetkili makamlara ulaştırılacaktır. Şimdilik Gazetemizden ve Gazetemiz Hukuk Danışmanından yardım isteyen kişinin kimlik bilgileri mağdurun güvenliği açısından gizli tutulmaktadır. NOBEL Genel Müdürü halen susuyor defalarca cevap hakkınızı tanıdık halende tanıyoruz.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV