banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Saz söz başka, aşk mey başka…

17 Temmuz 2014, 03:30
Saz söz başka, aşk mey başka…
Şennur ROTA

Saz söz başka, aşk mey başka…

Sevgiliyken doludizgin olan seks hayatı evlenince rutine dönen kocanın kaprislerinden bahsedeceğim sizlere bu yazımda. Evliliğinizde herşey yolunda giderken kocanız asabi tavırlar sergilemeye başlamışsa bu adamla en son ne zaman seviştiğinizi düşünün önce. Hatırlıyorsanız durum çok fena sayılmaz ama tam çıkaramadım diyorsanız eyvahlar olsun! İşte size alın bir altın sebep.

Erkekler sekste aradıklarını bulamadıklarında herşeyin farkında olurlar. Yemeğin tuzu fazla mı az mı, son birkaç aydır çok mu alışverişe gittiniz, kuaföre gitmekten evin yolunu mu şaşırdınız, eve vakit ayırdığınızdan daha fazlasını spora mı  ayırıyorsunuz, kilo mu aldınız; yüzünüzde, poponuzda, oranızda buranızda sivilce mi çıktı herşeyin ama herşeyin farkındadırlar.  Yani evlilikte seks pek de yabana atılacak bir şey değildir. Hayat mayat meselesi, öyle bir şey. Tatlı dil yılanı deliğinden nasıl çıkarırsa, seks de kocayı kör eder diyecek kadar işi ileriye götürebilirim.

Siz siz olun “artık benimle sevişmiyorsun”  şikayeti geldiğinde acil duruma geçin ve hemen önlemini alın. Koca bir söyler, iki söyler ama gün gelir aranızdaki canım cicim sözleri bile duyulmaz olur. İtiraz edenler var biliyorum şimdi.

-Ama çok yorgun oluyorum, uyuyakalıyorum.

E uyuma! Yorgunsan enerji içeceği iç, git yüzünü yıka açılırsın, sanki otobüs kullanacaksın! Geçin bu bahaneyi.

-Kocam hep futbol seyrediyor, seyretmese de fifa oynuyor aramızda romantizm mi kaldı?

Yok bir de seninle ilgilenecekti! Erkek bu futbol da seyreder, maça da gider, fifa da oynar. Seksi iç çamaşırını giyip poponu sallayacaksın yatakta.

-Sevgiliyken beni tahrik ederdi, bir söz ederdi heyecan duyardım. Bunların hiçbirini artık yapmıyor, kadın olduğumu hissetmiyorum.

O sevgiliykendi bir kere. Artık evlisiniz. Şu seks shoplarda satılan oyuncaklardan birini alın kendi kendinizi tahrik edin. Söylenecek sözler bitmese evlenmezdiniz!

-Çok şaşkınım. Evlenmeden önce suratıma geğirmez, gaz çıkarmazdı!

Siz de melek sandınız. Sanki adama has bir kabalık. Oysa kocanız o halinizle bile sizi çok çekici buluyor, nasıl da sertleşiyor!

-Çoluk çocuktan fırsat mı var!

Var ki ortalık çocuktan geçilmiyor, güldürmeyin beni. Yoksa siz tek hamlede hamile kalanlardan mısınız?

-Hasta gibiyim, sebebini bilmiyorum.

Gidip tedavi olmayı deneyin, hastayım diye ortalıkta gezinirseniz sağlıklı bireylere kocanızı

kaptırırsınız.

-Bazen çok kırılıyorum, söyledikleri ya da görmezden geldikleri beni üzüyor.

Yok daha neler, bahane mi şimdi bu? Saz söz başka, aşk mey başka… Seksin içine triplerinizi, kişiliğinizi karıştırmayın lütfen. Çalın bir şarkı, havanızı bulun.

Gördüğünüz gibi durumumuz gerçekten vahim. Bu söylediklerim sizi tatmin etmediyse Dr. Haydar Dümen’e kulak verin en azından.

Psikiyatrist Dr. Haydar Dümen İstanbul Kadın Bienali çerçevesinde yaptığı konuşmada ‘geyik, boğa, bufalo, aslan, koç, keçi, deniz foku, deniz ayısı' gibi ‘büyükbaş' hayvanların birer ‘haremi' olduğunu anlattı.

Korktunuz mu şimdi?

Doğadan feyz alın da, kocanızın haremi siz olun. Göreceksiniz tüm kapılar size açılacak… Evi pislik götürse adamın umuru olmaz!

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV