banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'dan istifa çağrısı!

“Adı iddialara karışanlar soruşturmanın sağlığı için istifa etmeliydi”

20 Aralık 2013 Cuma 14:39
AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'dan istifa çağrısı!
banner311
AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'dan istifa çağrısı!
“Adı iddialara karışanlar soruşturmanın sağlığı için istifa etmeliydi”

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna adı karışanların soruşturmanın sağlığı için istifa etmesi gerektiğini belirterek, "Bunu yapmadan, yolsuzluğa ortaya çıkaranları suçlamak yanlıştır. Hakkında takip yapılan kişinin, operasyon sürerken emniyette tayin yapması, soruşturmaya müdahaledir; affedilmez hukuk ihlali ve suçtur. Adli takibin yürütmeye bilgi vermemesi yasa ve usul gereğidir. Bundan şikayetçi olanlar, hukukçu değil mahalle bekçisi bile olamaz" dedi.

AK Partili Günay, gündeme ilişkin Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu. "Üç gündür vahim olaylar karşısında aklın avdetini sabırla bekledik. Susmak, suça katılmaktan değil, edeptendir. Şimdi, özetle söylüyorum" diyen Günay, AK Parti'ye oy vermiş milyonlar "adalet'le kalkınan bir Türkiye umut ettiler. Bu temiz umudu istismar eden varsa cezasını çekmesi şarttır" dedi.

Bir hukuk devletinde herkesin yaptığının sonucuna katlanması gerektiğini altını çizen Günay, şunları kaydetti:

"ŞİKAYETÇİ OLANLAR, HUKUKÇU DEĞİL MAHALLE BEKÇİSİ BİLE OLAMAZ"

"Üç-beş kişi için koca bir parti zan altında kalırsa haksızlıktır, yazıktır. Yaşananlar, vahim ve acıdır.

Olaylara, kararlı tavır almak gerekiyor. Öncelikli tavır emniyet ve adalet mensuplarını değiştirmek değildir. Önce, adı iddialara karışanlar soruşturmanın sağlığı için istifa etmeliydi. Bunu yapmadan, yolsuzluğa ortaya çıkaranları suçlamak yanlıştır. Hakkında takip yapılan kişinin, operasyon sürerken emniyette tayin yapması, soruşturmaya müdahaledir; affedilmez hukuk ihlali ve suçtur. Adli takibin yürütmeye bilgi vermemesi yasa ve usul gereğidir. Bundan şikayetçi olanlar, hukukçu değil mahalle bekçisi bile olamaz. Bize düşen, adaletin tecellisini sabırla beklemektir. Ancak, emniyete/yargıya müdahale adalete güveni gölgelerse sonucu daha vahim olur. Siyasi taraflılıkla, bilip bilmeden, yolsuzluğu koruyor görünmenin siyasi bedeli ağır olacağı gibi, halka ve Hakk'a karşı da vebali ağırdır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Hasbi yaşlıoğlu 10 yıl önce yorumlandı

      Önce kendin istifa et!

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV