banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti - MHP koalisyon görüşmesinde sonuç çıkmadı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmesi 2.5 saat sürdü.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 18:12
AK Parti - MHP koalisyon görüşmesinde sonuç çıkmadı
banner311
AK Parti - MHP koalisyon görüşmesinde sonuç çıkmadı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin koalisyon görüşmesi 2.5 saat sürdü.

beylikdüzü oto servis

Görüşme sonrası Davutoğlu bir açıklama yaptı. Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

"Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdik. Yol haritasını kararlılıkla sürdürüyoruz. Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşme netice vermemesi üzerine Sayın Bahçeli ile bir araya geldik. Samimi dürüst bir görüşme gerçekleştirdik.

Kendisi açık bir ifadeyle daha önce kamuoyuyla paylaşmış olduğu 4 konuyu dile getirdi. AK Parti ile bir koalisyon ihtimalini mümkün görmediğini ifade etti. Ben de saygıyla karşıladığımı
ifade ettim.

Kısa süreli bir seçim hükümetinin de söyledi. Erken seçim kararı ile ilgili Meclis'teki toplantıya katılacağını ama erken seçime destek vermeyeceklerini de ifade etti.

CHP VE MHP İLE ZEMİN OLUŞMADI

Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdüreceğimizi ifade ettim. Maalesef çok arzu etmemize rağmen gerek CHP gerek MHP ile bir koalisyon oluşturma zemini oluşmadı. Konuyu arkadaşlarımız ve Cumhurbaşkanımızla istişare ettikten sonra karar vereceğiz.

GÖREVİ İADE EDECEĞİM

Şu anki tablo itibariyle koalisyon ihtimalini gerçekleştirebilecek bir yol gözükmüyor. Bana da ülkeyi hükümetsiz bırakmamak görevi tebliğ edilmişti, bununla ilgili elimden gelen bütün çabayı gösterdim.

Cumhurbaşkanı ile istişare ettikten sonra gerekirse görevi iade edeceğim

BULUŞMADAN ÖNCE ŞEHİT CENAZESİNE KATILDILAR

İki lider buluşmadan önce Kağızman'da şehit olan uzman çavuş Nurettin Öztürk'ün Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Davutoğlu ve Bahçeli cenaze töreninden sonra saat 14:21'de Meclis'te buluştu. Görüşme saat 16.50'de sona erdi.

Görüşmeye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da katıldı.

Başbakan Davutoğlu, TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin makam odasında gerçekleşen görüşmenin ardından AK Parti Grubu'ndaki makam odasına geçti. Davutoğlu burada bir süre kurmaylarıyla görüştükten sonra Meclis'ten ayrıldı.

KARŞILAMADI AMA UĞURLADI

Bu arada, görüşme öncesi Başbakan Davutoğlu'nu karşılamayan Bahçeli, görüşmenin ardından Davutoğlu'nu kapıya kadar uğurladı.

SİYAH ÇANTA

Görüşme sırasında Devlet Bahçeli'nin yanında siyah bir çanta bulunduğu görüldü.

Başbakan Davutoğlu'nun ardından Bahçeli'nin de basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV