banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti’de toplu istifa şoku!

AK Parti Antalya teşkilatında, Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak’ın istifasının ardından 30 asil 30 yedek üyeli ilçe teşkilatı da istifa etti.

10 Mart 2013 Pazar 23:00
AK Parti’de toplu istifa şoku!
banner229
AK Parti’de toplu istifa şoku!
AK Parti Antalya teşkilatında, Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak’ın istifasının ardından 30 asil 30 yedek üyeli ilçe teşkilatı da istifa etti.

Kıvrak’ın istifasının ardından başkanvekili olarak teşkilatın başında bulunan isim Ali Şekerci, “İstifalar yeni atanacak ilçe başkanının kendi ekibini kurması, daha rahat çalışabilmesi için alınmış bir karardır” dedi. Genel Merkez ise Muratpaşa İlçe Başkanlığı için adı geçen üç ismi Çarşamba günü Ankara’da ağırladı.

AK Parti, Muratpaşa İlçe Başkanı Kıvrak’ın istifasının ardından ilçe yönetimini tamamen boşalttı. Kongrede seçilen 30 asil 30 yedek olmak üzere 60 kişilik ilçe yönetimi olduğu gibi istifa etti. Başkanvekili Ali Şekerci, istifaların partisinin genel merkezince yapılacak ilçe başkanı atamasına bağlı olarak yeni ismin kendi ekibini kurması için alınmış bir karar olduğunu söyledi. İstifalarını bunun dışında bir yoruma kapalı olduğunun altını çizen Şekerci, istifa kararın il yönetimiyle yapılan toplantılar sonucunda ortaklaşa alındığını kaydetti.

Şekerci, Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na atamanın gelecek hafta içi beklendiğini söyledi. İlçe Başkanlığı için AKP Muratpaşa Belediye Meclisi gurup sözcüsü Dr. Abdullah Işıkhan ve İl Yönetimi Kurulu üyeleri Rıza Sümer ve Mustafa Atılgan’ın isimleri geçiyor. Üç isim, Teşkilat Başkanı Ali Çetin’le 6 Mart Çarşamba günü Ankara’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. İlçe örgütünün bu görüşmeden sonra istifası Genel Merkez’in ilçeye yapılacak atama noktasında görüşmeleri tamamladığı ve karar aşamasına geldiği yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Sözcü

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV