banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

AK Parti'de yolsuzluk harekatı!

İsimleri yolsuzluk iddialarına karışan partili 3 ilçe belediye başkanı ihraç istemiyle disipline sevk edildi. AK Parti MYK, Bursa-Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun'un bir ilçesinin belediye başkanını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

17 Temmuz 2012 Salı 10:51
AK Parti'de yolsuzluk harekatı!
banner264
AK Parti'de yolsuzluk harekatı!
İsimleri yolsuzluk iddialarına karışan partili 3 ilçe belediye başkanı ihraç istemiyle disipline sevk edildi.
AK Parti MYK, Bursa-Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun'un bir ilçesinin belediye başkanını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti.
 
Haklarındaki yolsuzluk iddiaları kamuoyuna yansıyan isimlerden Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç için, mahkemenin verdiği ve Yargıtay'da onay bekleyen 5 yıllık hapis cezası bulunuyor.
 
Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu hakkında da yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma iddiaları basına yansımıştı. Merkez Disiplin Kurulu da aynı yönde görüş bildirirse, 3 belediye başkanı partiden ihraç edilecek.
 
Bu arada, HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş'un davet edilmesi ile başlayan değişim sürecindeki yol haritası, 31 Temmuz tarihinde yapılacak MYK ve MKYK toplantılarında belirleneceği kaydedildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV