banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alın size 50 TL haber yapın

MHP Diyarbakır İl Başkanı Tayyar Karakoç'un, çözüm sürecine ilişkin düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilere kapalı zarflar içinde 50 TL dağıtması ortalığı karıştırdı.

19 Nisan 2013 Cuma 10:31
Alın size 50 TL haber yapın
banner312

Alın size 50 TL haber yapın
MHP Diyarbakır İl Başkanı Tayyar Karakoç'un, çözüm sürecine ilişkin düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilere kapalı zarflar içinde 50 TL dağıtması ortalığı karıştırdı.

 
MHP Diyarbakır İl Başkanı Tayyar Karakoç, çözüm süreciyle ilgili düzenlediği  basın toplantısında gazetecilere içerisinde 50 TL  bulunan zarf dağıtılması gazetecileri kızdırdı.
 
MHP Diyarbakır İl Başkanı Tayyar Karakoç parti binasında düzenlediği basın toplantısında çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Kürt sorunu diye bir sorunu bulunmadığını belirten Karakoç, Akil İnsanlar heyetine de tepki gösterdi. Kürt sorununun suni olarak Türkiye'nin gündemine getirildiğini savunan Tayyar, "Türkiye'nin böyle bir sorunu yoktur" dedi.
 
Tayyar'ın açıklamasından sonra gazetecilere dağıtılan zarf ise tam krize neden oldu. Tayyar'ın basın açıklamasının ardından kendilerine dağıtılan zarfların içerisinden 50 TL çıkması gazetecileri kızdırdı. Basın mensupları tepkilerini dile getirerek, zarfları İl Başkanı Tayyar Karakoç'a iade ettiler. Gazeteciler daha sonra MHP İl binasını terketti.
 
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamada, MHP’li Başkan Tayyar Karakoç’a sert tepki gösterilerek, yapılan hareketin ahlaksızlık olduğu belirtildi ve cemiyet üyesi olmayan iki gazetecinin bu zarfı aldığına dikkat çekildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV