banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Ankara AK Parti mitingine hazırlanıyor

AK Parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonunu üstlendiği, "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için hazırlıklar tamamlandı.

15 Haziran 2013 Cumartesi 17:32
Ankara AK Parti mitingine hazırlanıyor
banner311
Ankara AK Parti mitingine hazırlanıyor
AK Parti Ankara İl Başkanlığının organizasyonunu üstlendiği, "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için hazırlıklar tamamlandı.

Sincan pazaryerinde düzenlenen "Milli İradeye Saygı Mitingi"ne gelen vatandaşlar oluşturulan arama noktalarındaki polis kontrolünün ardından alana giriyor. Vatandaşlara burada AK Parti görevlilerince Türk bayrağı ile AK Parti bayrağı ve tek kullanımlık yağmurluk dağıtıldı.

Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Yozgat ve Çorum'un da aralarında olduğu illerden gelen vatandaşların da ilgi gösterirdiği mitinge, başta Ankaragücü olmak üzere 3 büyük takımın taraftarları da formalarıyla geldi.

ÇARŞI'YI KIZDIRACAK PANKART

Miting alanına bakan binalara "Bırak Tencereyi Tavayı Gel Gör Ankara'daki Havayı", "The World İs Wathcing The Realities Now"," İnönü'yü Park Yapalım Adını Çarşı Koyalım", "Son Sözü Çapulcular değil Aziz Milletimiz Söyler", "Kur'an, Bayrak ve Vatan, İşte Adam Gibi Adam" ve "Oy'un Büyük Türkiyem" asılan afişler dikkat çekti.
Yoğun güvenlik önleminin alındığı miting alanında, emniyete ait bir helikopter havadan denetimde bulunuyor. Miting alanına sinyal kesici donanıma sahip araçlar yerleştirilirken, özel harekat polislerinin de alana hakim binaların çatılarında konuşlanması dikkati çekti.

YABANCILARA ÖZEL DAVETİYE

AK Parti İstanbul Tanıtım Medya Birim Başkanlığı Twitter hesabından yabancı basın mensupları ve diğer katılımcılar için İngilizce davetiye yayınladı.
Karakurt: Bayrakları sallayın CNN International görsün
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sunucusu Orhan Karakurt, miting öncesi Sincan alanındaki partileri coşturmak için konuştu.

Karakurt, Gezi eylemleri boyunca canlı yayın yaptığı için eleştirilen CNN International'a gönderme yaptı: Bayrakları sallayın CNN International görsün.Taksim alanında provokatörlük yapan arkadaşlara el sallayalım buradan. Biz Recep Tayyip Erdoğan ile yürümeye devam edeceğiz. Ankara duysun, Taksim duysun, tüm Türkiye duysun. Yanıbaşımızda Suriye’de yüzbinlerce insan ölürken, Taksim Meydanı'nda 9 saat savaş muhabirleriyle canlı yayın yapanlar duysun. Dünyanın başka yerindeki toplumsal olaylara gözlerini kapayanlar, bu insanlar bu oyuna gelmez.
 


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV