banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beştepe'de sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 02:54
Beştepe'de sürpriz görüşme
banner264
Beştepe'de sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi. Külliye'deki görüşme yaklaşık 5,5 saat sürdü. AK Parti'ye yeniden üye olarak genel başkanlık yolu açılan Erdoğan, tören sonrası programında olmayan sürpriz bir görüşme ile Başbakan Yıldırım'ı ağırladı.

Beylikdüzü Tabela

21 Mayıs'ta yapılacak AK Parti kongresi ile Erdoğan'ın genel başkan olması konusunu ele aldığı öğrenildi.

Öte yandan terörle mücadele konusunun da konuşulduğu belirtildi.

NELER YAŞANDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan referandumunda 'evet' çıkmasının ardından bugün kurucusu olduğu AK Parti'ye üye oldu. AK Parti Genel Merkezi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan dev bir posteri asıldı. Salonda Erdoğan'ı gören bazı partililerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Erdoğan törende yaptığı konuşmada referanduma ilişkin çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "Yüzde 51,4 bir AK Parti oyu değildir ama şunu da söyleyeyim yüzde 48,6 da bir CHP oyu değildir" dedi.

Erdoğan konuşmasında,"27 Ağustos 2014 tarihinde milletimiz tarafından cumhurbaşkanlığı görevine seçilmem sebebiyle Anayasa gereği ayrılmak zorunda kaldığım, kurucusu olduğum partime, yuvama, sevdama, aşkıma bugün yeniden dönüyorum. 979 gün sonra bu hasret sona eriyor. Heyetinizin içerisine tekrar dahil oluyorum. 16 Nisan anayasa değişikliğiyle cumhurbaşkanlarının parti üyeliği yasağının kaldırılmasını, böyle bir imkanı en güzel şekilde değerlendiriyor ve partime yeniden üye oluyorum. Bu ayrılık sadece resmi bir ayrılıktı. Gönlümüz hep beraber oldu." dedi.


tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV