banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Büyük önder Atatürk anıldı! Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Anıtkabir'de tören düzenlendi. Anma törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bakanlar, başbakan yardımcıları ve devlet erkanı katıldı.Devlet erkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal..

11 Kasım 2017 Cumartesi 02:58
Büyük önder Atatürk anıldı! Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı
banner291
Büyük önder Atatürk anıldı! Devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde Anıtkabir'de tören düzenlendi. Anma törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bakanlar, başbakan yardımcıları ve devlet erkanı katıldı.Devlet erkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal

İSTANBUL KLİMA KOMBİ

Atatürk'ün 79. ölüm yıl dönümünde anma töreni için Anıtkabir'e çıktı.

DEVLET ERKANI ANITKABİR'DE

Anıtkabir'de yapılan anma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bakanlar, başbakan yardımcıları ve devlet erkanı katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan törende Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: "İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha yad ediyoruz. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ruhu şad olsun."
İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Anıtkabir'deki törende CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın yanında yer aldı. Törene bakanlar, milletvekilleri ve askeri kuvvet komutanları da katıldı.
Saatler 09:05 geçtiğinde saygı duruşuna geçildi. Devamında hep bir ağızla İstiklal Marşı okunmaya başlandı. Atatürk, hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı'ndaki odasında da törenle anıldı. Beşiktaş'tan Dolmabahçe'ye vatandaşlar yürürken, Kadıköy'de de Atatürk'ü anmak için vatandaşlar bir araya geldi. Milyonlar Atatürk için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV