banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çatışmaların kaynağı baskı

Cumhurbaşkanı Gül: "Baskı altına alma gayretleri birçok acının, çatışmanın kaynağı olmuştur." dedi.

07 Haziran 2013 Cuma 15:39
Çatışmaların kaynağı baskı
banner322
Çatışmaların kaynağı baskı’
Cumhurbaşkanı Gül: "Baskı altına alma gayretleri birçok acının, çatışmanın kaynağı olmuştur." dedi.
Taksim Gezi Parkı ile başlayan direniş tüm yurtta sürerken, Başbakan Erdoğan Topçu Kışlası’nın yapımı konusunda geri adım atmayarak baskıcı tutumunu sürdürdü. Erdoğan’ın bu tavrına karşılık, Türkçe Olimpiyatları için ülkemizi ziyarete gelen gençlerle buluşan Gül’den anlamlı bir mesaj geldi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Dünyada barışın olması için farklı dil, din, inanış ve kültürlerin birbirine saygı duyması, tanıması ve birbirleri ile barış içinde yaşamaları lazım. Birbirini baskı altına alma gayretleri acıların, çatışmaların kaynağı olmuştur” dedi.
Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılmak üzere Türkiye’ye gelen 82 öğrenciyi Çankaya Köşkü’nde kabul ettiler. Cumhurbaşkanı Gül törende bir de konuşma yaptı ve Türkçe olimpiyatlarının nasıl Türkiye’yi dolaştığını ve Türk halkının sizlere nasıl kucak açtığını, onları nasıl mest ettiğinizi izlediğini, bununla övündüğünü belirtti.
Gül’ün açıklamaları şöyle:
Dünyanın dört bir yanından 2 bine yakın öğrenci var. Büyük bir organizasyon. Sizin yaşınızda bu kadar kişi getirmek, Türkiye’de misafir etmek, şehir şehir gezdirmek büyük bir organizasyon, büyük bir iş. Kamu kaynakları ile yapılmadığı, sivil toplum ve vatandaşlarımızın gönüllü katkılarıyla yapıldığını düşününce organizasyonun ne kadar büyük olduğunu belirtmek istiyorum.
BASKI ALTINA ALMA GAYRETİ…
Bu faaliyetlerin başka bir önemi de gençler arasında barışın, kardeşliğin, dostluğun oluşması. Bu günkü gençler artık başka ülkelerde ne olup bittiğini görüyor. Bugün kimse doğduğu şehirde yaşamıyor. Dünyada barışın olması için farklı dil, din, inanış, kültürlerin birbirine saygı duyması, tanıması ve birbirleri ile huzur, barış içinde yaşaması lazım. O olmazsa birbirini baskı altına alma gayretleri çok acıların, çatışmaların kaynağı olmuştur.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV