banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP Ankara İl Yönetimi düştü

CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Dursun Bayram, görevinden istifa etti. CHP Ankara İl Yönetimi'nde yedek üye olmadığı için yönetim düştü.

04 Ağustos 2011 Perşembe 01:42
CHP Ankara İl Yönetimi düştü
banner266
CHP Ankara İl Yönetimi düştü
CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Dursun Bayram, görevinden istifa etti. CHP Ankara İl Yönetimi'nde yedek üye olmadığı için yönetim düştü.

CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Bayram, ANKA'ya yaptığı açıklamada CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül ile daha fazla çalışmak istemediği için istifa ettiğini açıkladı. Bugün basına yansıyan haberlerde CHP Ankara İl Yönetimi'nce Genel Merkez'e sunulan raporda Şengül hakkında seçim harcamaları ile yönetim kuruluna bilgi vermediği ve bazı iddialar yer almıştı. CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Bayram, Şengül'ün yönetim anlayışına tepki olarak görevinden istifa ettiğini bildirdi.

CHP Tüzüğü uyarınca İl Yönetimi'nden bir üye istifa etmesi durumunda yedek üye atanıyor. Ancak Genel Merkez tarafından atanan CHP Ankara İl Yönetimi'nde yedek üye bulunmuyor. CHP Ankara İl Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden Bayram, yönetimde yedek üye bulunmadığı için CHP Ankara İl Yönetimi'nin düştüğünü açıkladı.

CHP GENEL SEKRETERİ TAMAYLIGİL, MYK TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil, MYK toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tamaylıgil, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının emekliye ayrılmaları sürecinin bazılarınca "demokrasiye geçiş" olarak nitelendiğini ancak yapılan açıklamaların demokrasiye geçişten öte demokraside bir sorun olduğunu gösterdiğini belirterti.

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil "AKP hukukun üstünlüğü ilkesini gözardı ederek, yürütme erkini hoyratça kullanmaktadır. Geldiğimiz noktada yargı maalesef siyasal iktidarın amaçlarını gerçekleştirmek için bir araç olarak kullanılmaktadır. Sayın Başbakan işin başında itibaren neler olup bittiğini kamuoyuyla paylaşmak zorundadır. Hükümetin suskunluğu karşısında ortaya çıkan spekülasyonlar hem kurumlarımızı yıpratmakta hem de devlet hayatımızın ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır."

Tamaylıgil "Bu süreçte Hükümetin kendi ordusuyla kavga ediyor görüntüsünden sıyrılmak zorunda olduğunu dile getirmeliyiz. Bunun yolu ise açıklık ve şeffaflıktır. Bu sorun oldu bittilerle kanun hükmünde kararnamelerle aşılamaz"

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil "Hukuk sisteminin çalışmadığı, hukukun üstünlüğünün ihlal edildiği söylenmekte. Ve asıl üzerinde durulması gereken de bu başlık olmalıdır. YAŞ toplantısı gerçekleşiyor, ancak toplantının ötesinde Başbakan baş başa görüşmeler yapıyor. Bu görüşmeler neden yapılmaktadır, neden yapılmıştır? Yakın tarihimizde hatırladığımız, Dolmabahçe'de baş başa yapılan ve 'içeriği mezara kadar saklıdır' beyanı ile kamuoyundan gizlenen görüşmeler AKP'nin yeni temayülünü oluşturmaktadır. Ve bu konuda açık olunmalı, şeffaf olunmalıdır."
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV