banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP'li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı.

29 Ekim 2016 Cumartesi 19:50
CHP'li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı
banner266
CHP'li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı.

Tabela

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da Cumhuriyet kutlamalarının ardından gittiği bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğradı. Bülent Tezcan'ın ayağından yaralandığı belirtildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Tezcan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz olayla ilgili olarak, 'Saldırgan slogan atarak olay yerini terk etti. Ayağından yaralanan Tezcan hastaneye kaldırıldı.' dedi.

SALDIRGAN KUŞADASI’NDA YAKALANDI

Aydın’da CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı ayağından tabancayla vuran saldırgan Alparslan Sargın, Kuşadası İlçesi’nde yakalandı.

AYDIN VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, “Saldırganlar tespit edildi. CHP İl Başkanlığı’nan da bulunduğu binada meydana geldi. Yakalanması için gayret sarf ediyoruz. Bir saldırgan ve yanında da bir arkadaşı var. Bülent Tezcan’a bir el ateş edildi. Görüntülerin olduğuna ilişkin bir bilgim yok. Siyasi bir görünümü olup olmadığına ilişkin de bir bilgimiz yok. Netleştiği zaman gerekli açıklamaları yapacağız” dedi.
SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin Alparslan Sargın olduğu belirtildi. Yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilen Sargın’ın olayın ardından yanındaki arkadaşı Fatih Y. ile birlikte kaçtığı ifade edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Aydın Eski İl Başkanı, ‘Bülent Tezcan’a 1 el ateş edildi. Saldırgan slogan atarak olay yerini terk etti’ dedi.

ÖZGÜR ÖZEL: SALDIRGANIN GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDİLMİŞ

CHP Grup Başkanvekili konuyla ilgili telefon bağlantısı üzerinden açıklama yaptı ve “19.10 gibi haber aldım. Şu anda da yoldayım. Yanına gidiyorum. Lokanta gibi bir yerde, yemek yerken birisinin yaklaştığı ve Bülent başkanı silahıyla vurarak yaraladığı söylendi. Birkaç basın mensubu arkadaş da varmış orada, saldırganın görüntüleri kaydedilmiş” dedi.






web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV