banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan markete girdi, alışveriş yaptı

Trabzon'daki programlarının ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı, girdiği bir marketten alışveriş yaptı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 09:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan markete girdi, alışveriş yaptı
banner263
Cumhurbaşkanı Erdoğan markete girdi, alışveriş yaptı

Trabzon'daki programlarının ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı, girdiği bir marketten alışveriş yaptı. Market çıkışında Erdoğan, aldığı çikolataları çocuklara dağıttı. Market sahibi Selim Büyük, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha öncede iki kez dükkanına geldiğini belirterek, "Çocuklara çikolata aldı, ikram etti. Çok güzel bir anı oldu. kendisini sürekli bekliyoruz” dedi.

Beylikdüzü Tabela

Trabzon'daki programlarının ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracından inerek ilçede kendini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı. Ardından bir marketten alışveriş yapan Erdoğan, kasaya geçerek aldığı ürünlerin ücretini ödedi. Market çıkışında Erdoğan, aldığı çikolataları çocuklara dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta bir vatandaşın sorununu dinleyerek yakın korumasına
not aldırdı. Ardından kendisini takip eden Rizeli gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan geceyi geçirmek üzere Merkez Mahallesi'ndeki konutuna geçti.

Market sahibi Selim Büyük, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha öncede iki kez dükkanına geldiğini belirterek, "Çocuklara çikolata aldı, ikram etti. Çok güzel bir anı oldu. kendisini sürekli bekliyoruz” dedi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV