banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Gürsel Erol'a teşekkür telefonu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün TBMM'de Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak, konuşmasından dolayı teşekkür ettiği bildirildi.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 20:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Gürsel Erol'a teşekkür telefonu!
banner267
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Gürsel Erol'a teşekkür telefonu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün TBMM'de Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak, konuşmasından dolayı teşekkür ettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum" dediği belirtildi.

Beylikdüzü Tabela

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı açıklamada, dün TBMM'de, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuşma yaptığını, konuşmasında Türkiye'nin terörden çektiği sıkıntıları ve güvenlik güçlerinin içinde bulunduğu sıkıntıları anlattığını belirtti.

"ÖNEMLİ VE YERİNDE BİR KONUŞMAYDI"

Erol, bu konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini telefonla arayıp teşekkür ettiğini
söyledi. Erol, "Konuşmamdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni cep telefonumdan arayarak teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bana, 'Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çok önemli bir konuşmaydı, önemli ve yerinde bir konuşmaydı' dedi. Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel Başkanımız da konuşmanın çok yerinde ve doğru bir konuşma olduğunu belirterek beni kutladı."

KILIÇDAROĞLU, MYK ÜYELERİNE ANLATTI

CHP'li Erol, konuşmasında polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda da var olan sıkıntıları anlattığını hatırlattı.

Bu arada, CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre bugün yapılan CHP MYK toplantısında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u aramasının da gündeme geldiği, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u arayarak konuşmasından dolayı teşekkür ettiğini aktardığı öğrenildi.

"TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ" DÜZENLEYECEK

PKK’lı teröristler tarafından 16 Haziran’da kaçırılan ve 12 Temmuz günü Tunceli-Pülümür karayolundaki Pülümür Çayı'nda cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edilmesine hem ülke genelinde hem de Tunceli'de tepkiler çığ gibi yükselmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli'de 21 Temmuz'da saat 18.00'de 'Teröre Lanet Yürüyüşü' yapacaklarını duyurdu. Elazığ'a gelen ve Tunceli'ye teröre lanet mitingi için gittiğini belirten Erol, "Bizim büyük bir acımız var. Necmettin öğretmenin katledilmesi ve şehit edilmesi vicdanı olan hiçbir insanın kabullenmeyeceği
bir katliamdır. Bundan hepimiz çok etkilendik. Bizim için Tunceli topraklarının kendine özgü kültür ve gelenekleri vardır. Bunların hepsi yerle bir edilmiştir. O topraklara ihanet edilmiştir. O topraklarda saf, temiz, hayata yeni başlayan, umut dolu bir insanın kanı dökülmüştür ve o kanın bedeli mutlaka olmalıdır. Bu kanı dökenlere karşı mutlaka tepki geliştirilmelidir" dedi.

550 milletvekilini de Tunceli'deki yürüyüşe davet eden Erol, "Yürüyüşümüze CHP Grup Başkanvekili Levent Gökbey, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi gelecek. Tabi gönlümüz herkese açık. Bu bir siyasi partinin etkinliği değil. Bu gerçekten kendisini bu ülkenin değerlerine karşı sorumlu duyan bir yurttaşlık görevini yerine getiriyoruz. Bu anlamda herkes orada olmalıdır ve terörü lanetlemelidir. Bu terör belasından artık ülkemizi kurtarmalıyız” diye konuştu.

GÜRSEL EROL KİMDİR?

28 Aralık 1963'te Elazığ'da doğdu. Tunceli nüfusuna kayıtlıdır. Baba adı Zeynel, anne adı Nurten'dir. İş Adamı; Lise mezunudur.1990 yılında SHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve 1991 yılında SHP Kurucu Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevlerini üstlendi. 1992 yılında SHP ve CHP İl Başkanlığı yaptı. 1995-1997 yılları arasında Tuncelililer Vakfı Genel Başkanı olarak görev aldı. Erol, evli ve 2 çocuk babasıdır.



Beylikdüzü Tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV