banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Devlet Bahçeli: O imzamın arkasındayım

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu'da basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.

17 Mart 2013 Pazar 21:16
Devlet Bahçeli: O imzamın arkasındayım
banner299
Devlet Bahçeli: O imzamın arkasındayım
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu'da basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon ortağı oldukları dönemde hazırlanan metindeki imzasına sadık olduğunu belirterek, ''Bizden sonra iktidar olan ve tek başına iktidar olan, Meclis'te büyük çoğunluğu bulunan sayın Recep Tayyip Erdoğan başkalarına iftira edeceği yerde, o metnin gereği olarak Meclis'teki çoğunluğu ile Abdullah Öcalan'ın dosyasını Meclis'e getirmiş olsaydı idam gerçekleşirdi'' dedi.

Bahçeli, Ordu Gazeteciler Derneği'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, bir gazetecinin ''İdam cezası varken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ı neden asmadığınız yönünde partinize yönelik hükümet tarafından yapılan eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine, ''Şimdi fırsat kendisinin elindedir, devleti ayağına götürüp konuşacağı yerde bir ip götürüp assın'' yanıtını verdi.

Koalisyon ortağı oldukları dönemde hazırlanan metne attıkları imzanın arkasında olduklarını ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

''O konu çok üzerinde durulmuş bir konudur. 7 saat 23 dakika bir görüşme olmuştur. Bu görüşmenin sonucunda o günkü 57. hükümet yönetimi, üç partili bir koalisyondu, o koalisyonun sonucunda da bir metin imzalanmıştır. Bu metne Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadık kalmalıdır. Bu metnin 3. maddesi hala yürürlükte olmuş olsa bugün PKK denen bir örgütten eser dahi kalmazdı. Sayın Başbakan bu metni okumamıştır. Okumadığı gibi de iftiralarla başkasını suçlamaktadır. Bu metin eğer iyi okunmuş olsa, devlette devamlılık esası da geçerli olacağına göre o metnin 3. paragrafındaki sözler doğrultusunda hareket etmek durumunda olması lazım.''

Koalisyon dönemi sonrasına değinen Bahçeli, şunları kaydetti:

''Hadi diyelim ki biz o 3. maddeyi uygulayacak dönemde, koalisyon çözüldüğü için iktidarda kalınmamıştır. Hemen arkasından sıcağı sıcağına kendileri iktidar olmuştur. Rahmetli Bülent Ecevit'in, sayın Mesut Yılmaz'ın ve benim altında imzam bulunan metne ben sadığım, hala da o imzanın arkasındayım. O metnin 3. paragrafında, PKK terörünün eylemlerine devam etmesi halinde her türlü işlemin yapılacağı, dosyanın da TBMM'ye gönderileceği hükmü vardır. Bizden sonra iktidar olan ve tek başına iktidar olan, Meclis'te büyük çoğunluğu bulunan sayın Recep Tayyip Erdoğan başkalarına iftira edeceği yerde, o metnin gereği olarak Meclis'teki çoğunluğu ile Abdullah Öcalan'ın dosyasını Meclis'e getirmiş olsaydı idam gerçekleşirdi.''

-''Kasımpaşa Türkiye'yi yönetiyor''-

Bahçeli, bir gazetecinin ''Spor yapma fırsatınız oluyor mu'' sorusu üzerine, ''Spor yapamıyoruz ancak 30 dakika kadar yürüme bandı üzerinde yürüyoruz'' diye konuştu.

Futbol maçlarını takip etmeye çalıştığını anlatan Bahçeli, ''Koyu bir Beşiktaşlı olduğumu söylüyorum, onu da takip ediyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de başarısını yakından takip ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, gazetecilerin Beşiktaş'ın dün Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğunu hatırlatmaları üzerine, ''Kasımpaşa Türkiye'yi yönetiyor'' dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV