banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Ekmeleddin İhsanoğlu: Hırsızlığım, yolsuzluğum yok Elhamdülillah!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek, kendilerine saldırmaya başladığını söyledi. İhsanoğlu, “Bunlar korkmaya başladı. Saldırmaya başladılar. Korkunun ecele faydası yoktur kardeşlerim. Bende şaibe yok, bende hırsızlık yok, bende yolsuzluk yok Elhamdülillah.”dedi.

05 Ağustos 2014 Salı 14:43
Ekmeleddin İhsanoğlu: Hırsızlığım, yolsuzluğum yok Elhamdülillah!
banner291
Ekmeleddin İhsanoğlu: Hırsızlığım, yolsuzluğum yok Elhamdülillah!
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek, kendilerine saldırmaya başladığını söyledi. İhsanoğlu, “Bunlar korkmaya başladı. Saldırmaya başladılar. Korkunun ecele faydası yoktur kardeşlerim. Bende şaibe yok, bende hırsızlık yok, bende yolsuzluk yok Elhamdülillah.”dedi.

Tabela Neon

İhsanoğlu, Sincan Lale Meydanı'nda yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası kapsamında Ankara'nın Sincan, Etimesgut ve Gölbaşı ilçelerini ziyaret etti. Ekmeleddin İhsanoğlu, vatandaşlara büyük bir zafer vadederek, seçimi kazanacaklarının altını çizdi.
Rakiplerinin kendilerine saldırmaya başladığını anlatan İhsanoğlu, "Bunlar korkmaya başladı. Saldırmaya başladılar. Korkunun ecele faydası yoktur kardeşlerim. Bende şaibe yok, bende hırsızlık yok Elhamdülillah. Bende yolsuzluk yok." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, konuşmasında Türk oğlu Türk olduğunu vurgulayarak, "Başka yerden gelmedim. Yozgatlıyım Yozgatlı. Kahire'de doğdum ama Kahire'de doğmak mühim değil ki. Kahire'de doğmak ayıp mı? Yedi ceddim bu topraklardan." ifadelerini kullandı.
İhsanoğlu'nun "Ayıp olan nedir?" sorusuna ise kalabalık vatandaş topluluğu "Hırsızlık, rüşvet," karşılığını verdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın, liderlerin etnik kimliklerini sorgulamasını ve dile getirmesini de eleştirdi: "Liderlere sen şusun busun, ben buyum şuyum demek ne demek? Ya o denilir mi kardeşim? Üçüncü dünya ülkelerinde bile bunlar olmuyor. Biz, birinci dünya ülkeleri sıralamasındayız." ifadelerini kullandı.

EŞİT İMKANLARA SAHİP DEĞİLİZ

İhsanoğlu daha sonra konvoyla Eryaman'a geçti. Burada konuşan İhsanoğlu, devletin, hükümetin, iktidarın bütün imkanlarına sahip olanların, "mağdur olduğunu" söylediğini kaydederek "Kendisinin, hükümetinin daha önce başlattığı kalkınma projelerinin açılışını yapıyor. Ve her şeyi seçim için kullanıyor. Sonra ‘mağdurum' diyor. Allah aşkına mağdur kim? Allah aşkına mağdur olan kim? Biz mi mağdur, o mu mağdur? Biz 9 bin lira bağışla çalışıyoruz. Gönüllülerle beraber çalışıyoruz. Milyonlarca gönüllülerle beraberiz. İşte mağduriyet burada. İnsanları taşıttırıyorlar kamu taşıtları ile… Denizden havadan, karadan." diye konuştu.

“DEVLETİN TEPESİ SORUN ÇÖZME YERİDİR”

Süleyman Demirel, Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş gibi birçok liderle beraber çalıştığını hatırlatan cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, şöyle devam etti:

"Bu hükümetler ilk başladığı zaman bana kuruculuk teklif ettiler. Teşekkür ettim onlara. Dostluğum devam etti. Ben teşekkür ettim onlara ama dostluk devam etti. Benim kimseyle küskünlüğüm yok. Ben bu vatana hizmet etmek için bu görevi kabul ettim. Sandığa gidiniz ve herkesi götürün. Ve herkesle sevgi, saygı içerisinde konuşun.

Devletin tepesinde kavga etmeyen birisi devletin tepesinde taraftarlık etmeyen birisini, hukukun üstünlüğünü kanun hakimiyetini demokrasiyi isteyen birisini, eşit mesafede iktidar partisinin yanlısı ve düşmanı olan birisi değil, herkesle çalışılan birisi olması lazım. Çünkü devletin tepesi sorun çözme yeridir. Sorun üretme yeri değil. Kriz yapmak sigorta attırma yeri değil. Orada sigortayı attıran biri olursa o devlet çöker. Adalet mülkün temelidir diyoruz, adaletin, mülkün temeline su kaçtı. Yargı, kolluk kuvvetleri tarafsızlığını kaybetti. Din, siyaset birbirine karıştı. Biz bunları tekrar ayıracağız. Onun için lütfen herkes oyunu kullansın."

ASKERLİK FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Konuşma sırasında, mitinge katılan İhsanoğlu'nun askerlik arkadaşı, İzmir Bornova Topçu Tugayı'nda çekilmiş bir fotoğrafı İhsanoğlu'na verdi. Fotoğrafı, kendisini dinleyen vatandaşlara gösteren İhsanoğlu, "Böyle iftira atan, sosyal medyadan, şuradan buradan, yandaşlar falan utanmıyorlar mı? Benim babam, dedem bu toprağın evlatları, başka topraklardan değil. Uzaklardan falan değil, buradan, Anadolu'nun göbeğinden.

Ben Türk oğlu Türküm. Ben Yozgat'ın evladıyım. Evet yurt dışında doğdum, iftihar ediyorum. Ben Türklüğüme, milletime, vatanıma, kültürüme, devletime hizmet ettim, etmeye de devam ediyorum. Bu devlet bana üstün hizmet madalyası verdi hizmetlerimden dolayı. Başka bir şeyden dolayı değil, Türkiye'ye hizmet ettiğim için." ifadelerini kullandı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV