banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan: Diyarbakır'daki mesaj olumlu karşılanmıştır

Başbakan Erdoğan, Hollanda'daki temasları hakkında açıklama yapıyor.

21 Mart 2013 Perşembe 17:12
Erdoğan: Diyarbakır'daki mesaj olumlu karşılanmıştır
banner266
Erdoğan: Diyarbakır'daki mesaj olumlu karşılanmıştır
Başbakan Erdoğan, Hollanda'daki temasları hakkında açıklama yapıyor.
Başbakan Erdoğan, Hollanda'daki temasları hakkında açıklama yaparken, Diyarbakır'daki nevruz kutlamasında okunan Öcalan'ın mesajı için "Diyarbakır'daki mesaj olumlu karşılanmıştır. Mitingde Türk bayrağının olmaması ise mesajla ters düşmüştür. Bunu da şov olsun diye söylemiyorum ciddi bir tespit olarak bilinmesi gerektiği için söylüyorum. 'Gönül şunu çok arzu ederdi, onu açıkça söylemem lazım Diyarbakır'da yapılan böyle bir çözüm süreci mitinginde orada Türk bayrağının, Türk bayraklarının olması gerekirdi. Türk bayrağının orada olmayışı aslında hala bu süreci olumsuz etkileme gayreti içinde olanların bana göre provokatif yaklaşımıdır" ifadelerini kullandı.


BU OYUNU BOZAN BİR SÜREÇTİR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Terör üzerinden beslenen gruplar var ülkemizde. Bu terör üzerinden beslenen grupların oyununu da bozan bir süreçtir'' dedi.

ÖCALAN'IN BU ÇAĞRISI ÇOK ÖNEMLİ ANCAK...

Erdoğan, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın ülkeyi terk etme çağrısıyla ilgili, ''Doğrusu bu açıklamayı olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Çağrıyı, daveti olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Aslolan bu çağrının ötesinde uygulamadır. Uygulamada ne olacağı çok önemlidir'' dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV