banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

06 Mayıs 2024 Pazartesi

İBB müdürü teslim oldu

Erdoğan 'Soma'da tokat attı' iddiası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın maden faciasının ardından dün Soma'ya yaptığı ziyaret tartışma konusu oldu.

15 Mayıs 2014 Perşembe 16:18
Erdoğan 'Soma'da tokat attı' iddiası
banner267
Erdoğan 'Soma'da tokat attı' iddiası
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın maden faciasının ardından dün Soma'ya yaptığı ziyaret tartışma konusu oldu.

seo yazılım

Erdoğan maden bölgesine dün yaptığı ziyaretin ardından vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine bir markete girmişti. Bugün ise internete düşen videoda Erdoğan'ın Soma'da sığındığı markette bir kişiye tokat attığı iddialarını içeren görüntüler yer aldı.
YAKIN ÇEKİM GÖRÜNTÜLER

Soma'da dün protesto edilirken Başbakan Tayyip Erdoğan'a yapılan yakın bir çekim sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülere dayanarak, Başbakan'ın Soma'da bir kişiye tokat attığı ileri sürüldü. Youtube'da paylaşılan görüntülerde, Başbakan
Erdoğan Soma'da korumalarının oluşturduğu çember içinde kapalı bir mekana doğru ilerliyor. Alanın daralması üzerine sıkışarak yürümeye başlayan çember, kapalı alana girdikten kısa bir süre sonra arbede yaşanıyor. Bu süreçte kime atıldığı belli olmayan bir tokat gözüküyor. Tokatı atanın Başbakan Erdoğan olduğu iddia ediliyor.
Sosyal medya bugün bu görüntüleri tartışıyor

Erdoğan 'tokat attı', 'yumruk attı' yorumlarının ardından twitter'da AK Parti'ye yakın fenomenlerden Esat Ç. hesabından atılan mesajda ise Erdoğan'ın kendi korumasını ittiğini belirtti...

Twitter'da günün en sert polemiğine sahne olan görüntüler "Erdoğan yumruk attı mı atmadı mı" tartışmasına sahne oluyor..

Görüntüleri izleyen bir çok Twitter kullancısı Erdoğan'ın korumaları ile birlikte markete girerken bir vatandaşa yumruk attığını iddia ederken, bir çok kullanıcı ise Başbakan'ın arbede anında önünü açmak için hamle yaptığını savundu.

Tartışmalar sürerken Ak Parti'ye yakın internet sitelerinde olayla ilgili olarak şu haberlere yer verildi:

Başbakan Erdoğan, dün Soma'da protesto edildi. Gerginliğin arttığı o anlarda Başbakan'ın bir korumayı ittiği görüldü.

İnternette yayınlanan videoda protesto sırasında çıkan arbedeyle korumaların Başbakan'ı bir markete yönlendirdiği görülüyor. Başbakan ise oraya girmiyor, kapıda bir korumayı iterek geri dönüyor.

Esat Ç. hesabından şu mesajlar paylaşıldı:

"başbakan vatandaşa yumruk atıyor" başlığıyla hızlıca yayılan video hakkındaki gerçekleri madde madde yazalım; herkes öğrensin arkadaşlar.

başbakan bir gün önce de yaptığı gibi kendisini protesto eden vatandaşlarla görüşmek istiyor ve yanlarına doğru gittiğinde arbede yaşanıyor.

korumaların dikkatsizliği nedeniyle araya giren bir kişi -kesinlikle madenci yakını değil- başbakan'ı kolundan tutup çekmeye çalışıyor.

korumalar olayı farkederek provokatörü uzaklaştırmak isterken bir arbede daha yaşanıyor ve başbakan bu anda "kendi korumasını" ittiriyor.
Sosyal medyada o videoya gelen tepkiler...

Mustafa Altioklar: BAŞTAKİ "BAŞBAKAN İSTİFA" SLOGANLARINA VE SONDAKİ NORMAL HIZLA GÖSTERİLEN BÖLÜME DİKKAT...BB YUMRUK MU ATIYOR?

Yunus Günce: Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı vatandaşa dalarken, bu da mı montaj

Hilal Cebeci: Acıdan kalbi yanmış SOMADA BB vatandaşı yumrukluyo müşavir vatandaşı tekmeliyo 1 dayak yemediğimiz kalmıştı oda oldu KINIYORUM LÜTFEN İSTİFA

Metin Arolat: Kendisi yumruk atarken,biz müşaviri tekme attı diye haksızlık etmişiz adama..yazık...neydi o atasözü?? "kılavuzu karga olanın"diye başlayan?

Ateş İlyas Başsoy: Arkasında 5000 korumayla, bir kişiyi yumruklayan başbakan... Dünya bunu gördü... Türkiye değil, dünya... Örneği yok bunun.

Bülent Gültekin: Başbakan vatandaşa yumruk atarsa, danışmanı da tekme atar. BB görevini yapacak sağlıkta değil.

Sevinç Eratalay: tomalarla, tekmelerle, yumruklarla soma'yı söndüremezsiniz.

Özlem Gürses: sen git sana koşulsuz biat eden bakanlarına tokat at !

Ezgi Mola: Atılan şey kimine göre yumruk oluyor birilerinin içini rahatlatıyor ,kimine yumru oluyor boğazında, çaresiz bakakalıyorsun. Yazık...

Hüseyin Aygün: Faşist diktatör Tayyip Erdoğan Somalı yurttaşı yumrukluyor, iyice zıvanadan çıkmış..

Hayko Bağdat: Kavga edeceksek Başbakanlık cüppeni çıkar da gel...

Ergun Babahan: İnonu hic vatandasi yumruklamis miydi RTE

Barış Yarkadaş: Halka her türlü hizmet verilir: Dayak da dahil...

Semih Gümüş: Bir gün, geç de olsa bir gün yargılanacak.

Elif Ilgaz: Yaşananları aklım, yüreğim artık almıyor..

Nazlıcan Özkan: Lliteratüre "ibretlik iktidar" olarak, "katil" olarak, "hırsız" olarak, "vatandaşına yumruk atan" olarak geçeceksiniz.

Doğan Duru: O marketin güvenlik (varsa) kamerasının kaydı artık yoktur.

Barış Atay: Halktan gıkını çıkarmadan kaçarken, etrafında o kadar korumayla yumruk atmak cesaret değil mi Uzun? Korkak katil!

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV