banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'dan Bahçeli'ye hodri meydan yanıtı

AK Parti grup toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yüklenen Erdoğan, ""Milliyetçilik devletin kasasını boşatmak değildir.

16 Nisan 2013 Salı 13:03
 Erdoğan'dan Bahçeli'ye hodri meydan yanıtı
banner299
 
Erdoğan'dan Bahçeli'ye hodri meydan yanıtı
AK Parti grup toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yüklenen Erdoğan, ""Milliyetçilik devletin kasasını boşatmak değildir. Milliyetçilik, milliyetçiyim diyenlerin boşalttığı devlet kasasını doldurmaktır. Hodri meydanda hodri meydan" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'hodri meydan' diyerek kendisine yüklenen MHP Lideri Bahçeli'ye yanıt verdi: "Madem ki hodri meydan dedin, bütün hesabı ortaya çıkaracağız. Yalanı ortaya koymak durumundayız."

Erdoğan, ''Çözüm isteyen herkesten ellerini, dillerini, eğer bunlar mümkün değilse yüreklerini bu sürece koymalarını rica ediyorum. Böyle hayati bir meselede, hayır konuşmayacak olanların en azından susmak suretiyle, sukut suretiyle sürece katkı vermelerini rica ediyorum'' dedi.

Erdoğan, şehit yakınları ve gaziler için yeni bir düzenleme müjdesi vererek, ''Bu düzenlemeyle vazife ve harp malullerine sağlanan hakların kapsamını genişletiyoruz. Vazife ve harp malulü kapsamında olan TSK mensubu ve güvenlik görevlilerinden hayatını kaybedenlerin yakınlarına 2, malul olanlara ise bir istihdam hakkı getiriyoruz'' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Kutlu Doğum haftası nedeniyle peygamberimiz efendimiz ashabını ve ehlibeytini de tekrar yad ediyor allahın selammı üstlerine olsun diyorum.

Somali'de meydana gelen bir patlama nedeniyel üzüntülerimizi dile gitiriyoruz. Somali'deki parçalanmışlığı sona erdirmek için elimizden geleni gerçekleştirdik.

Somali'de kızılay ekipleri ile canlı yayın yaptığımız sırada bir patlama meydana geldi. Orada görevli olan Kızılay görevlileri de bu patlama sonucu yaralandı. Yaralıların hiç bir hayati tehlikesi yok...

Gerçekten Kızılay 145 yıl boyunca o kırmızı hilal ile dayanışmanın yardımlaşmanın sembolü oldu. Kızılay milletçe guru duyduğumuz bir uluslar arası yardım kurulu haline döndü. Kızılaya ve kızılaya destek veren tüm hayır severlere şükranlarımı sunuyorum.

Şu anda Somali hızla değişirken Somali ve Somali Land arasındaki birleşme de gündeme gelmeye başladı. Somali yönetimi bu birleşmenin gerçekleşmesi için Türkiye'nin arabulucu olmasını istedi.

Gerek devlet olarak gerekse STK'lar olarak Somali'de çok ciddi yatırımlar hızla devam ediyor.

Myanmar konusuna nasıl müdahale oluruz bunun çalışmaları Suudi Arabistan'da başladı. Bizleri derinden üzen Nyanmar'daki gelişmeler için dün itibari ile İslam konferansını bir araya getirip Nyanmar davasına nasıl müdahil oluruz bunun gerekli adımlarını atacağız. Birleşmiş Milletleri de devreye sokmak üzere bu konunun takipçisiziyiz. İnsani olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Myanmar bu tür yardımlara da kapalı.

MHP'YE GÖNDERME

Ben milliyetçiyim diyenlerin iktidarda olduğu sürece hiç uğramadıkları yerlere biz uğruyoruz.  Tonyukuk abidelerinin bulunduğu bölgeye gittik. Ulaşım gerçekten zordu. Bozkırda arazi araçlarıyla anıtlara ulaştık. Bizim için zor yoktu. Ben milliletçyiim diyenlerin bir kere ulaşmadıkları yere biz defaatle ulaştık ve inşa ediyoruz. Tonyukuk'a yol yapıp gidilebilir bir yer hale getireceğiz.
Çok milliyetçi olduğunu söyleyen esip gürleyen Bahçeli'ye ithaf olunur. Bağırmakla haklılık elde edilmiyor, ortaya eser olarak ne koydun onu söyle. Bunun hesabını vermek zorundasın. zaten milletin verdiği değer ortada. oy oranları ortada.

Şu anda Moğalistan'da eğtime sağlığa yönelik projeler yürütüyoruz. Moğalistan'da 14 ayrı proje yürütüyoruz.

Ulanbatur'da su olmayan bölgelere su ulaştırmak üzere yapılması gereken gerekli çalışmalar için talimatı verdim.

Miliyetçilik slogan atmak değildir. Devletin hazinesini kasasını boşaltmak değildir. Miliyetçilik tarihine ecdadına sahip çıkmak demektir. Miliyetçilik ta moğalistan'da ecdadın izlerini bulmak onları tarihe kazandırmaktır.

Miliyetçiyim diyenler bunun istismarını yapanlar merkez bankamızın kasasını bize 27, 5 milyar dolarla teslim ettiler.

HODRİ MEYDAN RESTİ

Hodri meydan dedin tamam madem hodri meydan tüm bu hesabı kitabı ortaya çıkaracaz. Bugün çıktın hakaret üstüne hakaret ettin, bari çık şunları söyle. Sen gittin IMF ile borç anlaşması imzaladın biz önümüzdeki ay bu borcu tamamen bitiriyoruz. Ey MHP'ye gönül veren kardeşlerim bu mudur milliyetçilik yoksa bizim yaptıklarımız mı? Bu millet kimin hayırlı bir yolda olduğunu görüyor. Merkez Bankası'nın kasasını 120 milyar dolara çıkartıyoruz. Enflasyonda ülkeyi getirdiğiniz nokta ortada.

IMF ile ile önümüzdeki ay borç ilişkimiz sona eriyor.
CHP'NİN TARİH KARNESİ SIFIRLARLA DOLU

Biz CHP tarihini de normal tarihi de çok iyi biliriz. Mazi kalbimde yara diye bir şarkı var ya hani...

Bu arada CHP Genel Başkanı defalarca bizim tarih bilmediğimizi ifade etti.  "Kılıçdaroğlu bizim tarihi bilmediğimizi söyledi. Biz CHP tarihini de, cumhuriyet tarihini de iyi biliriz. Bu kürsüden de başka kürsüden de Dersim hakkında, demokrasi hakkında defalarca tarih dersi verdik. Hani bir şarkı var yı, mazi kalbimde bir yaradır. Mazi Kılıçdaroğlu'nun kalbinde yara olduğu için verdiğimiz tarih derslerini bir türlü öğrenemedi. Kılıçdaroğlu'nun tarih karnesi Dersim tarihi sıfır, CHP tarihi sıfır, demokrasi tarihi sıfır, İstanbul şehir tarihi sıfır, futbol tarihi sıfır, Lefter'i kaleye geçirecek kadar sıfır, Türkiye tarihi yıldızlı sıfır. Suriye'nin başkenti Şam'ı son aylarda ziyaret ettiler, gözleri de kapalı olduğu için Selahattin Eyyübi türbesini görmediler, öğrenemediler. Bu partinin bizi tarih bilmemekle itham ediyor. Biz tarihi iyi biliriz, ibret de alırız. "  

Akil insanlar heyetindeki tüm arkadaşlarımızın bu toplumda bir karşılığı var.

Çözüm süreci ilerledikçe CHP MHP ve marjinal gruplar mahçup olacaklar.

Süreçle ilgili hayırlı konuşmayacakların en azından susarak sürece destek olmalarını rica ediyorum...

Meclis'te çözüm süreciyle ilgili araştırma komisyonu kurulması için önce CHP önerge verdi.

CHP Genel Başkanı çark etme politikasını yasama organına da taşıdı.

CHP son çarkının hesabını millete vermek zorundadır.

Şehitlerimizin aileleri bizlere emenettir. Şehit ve Gazi yakınları çok sayıda düzenleme yaptık.

Şehit yakınlarına verilen istihdam hakkını 2'ye çıkardık...

Terör mağduru sivillerin yakınlarına da 1 istihdam hakkı getiriyoruz...

Şehit yakınları ve gazilerimizin tamamı elektrik ve su indirimden yararlanacak.

Evladı askerde olan muhtaç ailelere her ay 250 TL yardım yapılacak.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV