banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
09 Mayıs 2024 Perşembe

GNL Reklam Bir Adım Önde

Erdoğan'ın korumaları ile Belçikalı korumalar yumruklaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları ile Belçikalı VIP korumaları yumruklaştı.

07 Ekim 2015 Çarşamba 00:59
Erdoğan'ın korumaları ile Belçikalı korumalar yumruklaştı
banner229
Erdoğan'ın korumaları ile Belçikalı korumalar yumruklaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları ile Belçikalı VIP korumaları yumruklaştı.

Belçika’ya resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları ile Belçika’daki resmi ziyaretçilere tahsis edilen VIP korumalarının yumruklaştığı öne sürüldü.

İLK GERGİNLİK PAZAR AKŞAMI

Fransızca yayın yapan Belçika Radyo Televizyonu’nun resmi sitesinde yayınlanan habere göre, ziyaret sırasında 2 kez Türk ve Belçikalı korumalar arasında yumruklaşma yaşandı.

İlk gerginlik 4 Ekim Pazar akşamı Erdoğan’ın Türk vatandaşlarına hitap ettiği alanda yaşandığının kaydedildiği haberde, “Belçika polisiyle Türk
Cumhurbaşkanı’nın güvenlik güçleri arasında ilk itişme yaşandı.” denildi.

"ERDOĞAN'IN KORUMASI DİRSEK ATTI" İDDİASI

İkinci gerginliğin pazartesi günü Erdoğan’ın konuşma yaptığı Egmont Enstitüsü’nde yaşandığının kaydedildiği haberde “burada çok daha sert” bir itişme yaşandı. İtişmenin sebebinin Erdoğan’ın ziyaret edeceği bir yerin önceden kontrol edilmesi konusunda olduğu vurgulandığı haberde şöyle denildi:

“Belçika güvenlik güçleri kendi toprakları üzerinde Türk Cumhurbaşkanı’nı korumanın kendi görevleri olduklarını düşündüklerinden kontrolü kendilerinin yapmaları gerektiğini belirttiler ancak Türk güvenlik güçleri ise kontrolü kendileri yapmak istediler. Bu gerginlik sırasında iki taraf arasında önce itişme sonrasında ise yumruklaşma yaşandı. Erdoğan’ın yakın korumalarından bir tanesi Belçika VIP korumalardan bir tanesine dirsek attı. Türk koruma bundan çok kısa bir süre sonra da kendini yerde buldu. Hemen ardından sükûnet sağlandı.”

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV