banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gökçek'ten MHP'lileri kızdıracak çağrı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez hedefine MHP'yi aldı. Gökçek'in bu çağrısı bütün MHP'lileri kızdıracak: AK Parti'de siyaset yapın...

24 Mart 2013 Pazar 23:25
Gökçek'ten MHP'lileri kızdıracak çağrı
banner263
Gökçek'ten MHP'lileri kızdıracak çağrı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez hedefine MHP'yi aldı. Gökçek'in bu çağrısı bütün MHP'lileri kızdıracak: AK Parti'de siyaset yapın...

 Bir Televizyon programına konuk olan Melih Gökçek, MHP'de siyaset yapanlara seslenerek, "Siyasi olarak bu barış olursa istikbalimiz yok olur, 'barajı aşamayız' diyenler ülkenin geleceği için bu tip sıkıntılara girmeye gerek yok. Doğruyu kabul etsinler. Gelsinler bizim AK Parti'nin içinde beraber siyaset yapalım." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa mitingindeki konuşmasına değinen Gökçek, muhalefete yüklendi.

"CHP'LİLERİN DURUŞLARI YOK Kİ YÜKLENELİM"

CHP'lilerin içlerinin karışık olduğunu öne süren Gökçek, "Önce kendi aralarında işleri halletmeleri lazım. Ortada bir duruş da yok. Darmadağınıklar. Ulusalcılar bir tarafa çekiyor, Baykalcılar başka bir tarafa. Duruşu yok ki ben eleştiriyorum. Yani o kadar karışık ki herkes bir laf söylüyor. Kılıçdaroğlu, susturabiliyor mu sorarım size? Onlar kendileriyle uğraşırken, milleti unutuyorlar. En azından Türkiye rahat ediyor. Artık kafatasçılığa kadar giden CHP'liler var." yorumunu yaptı.

"BAHÇELİ, APO'YU O ZAMAN NEDEN ASMADI?"

Gökçek, Devlet Bahçeli'nin bir lafını işittiğine işaret ederek, şunları dile getirdi:

"'Biz ancak İmralı'ya Apo'yu asmak için gideriz.' diyor. Dün baştaydın, sen affettin. Şimdi mi aklına geldi. Assaydın o gün. Sayın Bahçeli'nin en büyük vasfı MHP'li gençleri sokağa dökmemek. İlk defa maalesef o Bursa mitinginde kendi kendini inkar eden bir beyanat verdi. 'Onun da zamanı gelecek.' dedi. Bu, Sayın Bahçeli'ye yakışmadı. CHP içindeki ulusalcılar ve özellikle MHP'nin böyle bir barış sürecine kesinlikle karşı olmaları söz konusu. Türkiye'ye huzur gelirse, Güneydoğu'dan şehitler gelmezse, ceset gelmezse tabiri caizse bu siyasal partilerin istismar edecekleri sermayeleri kalmayacak. Ben bir vilayet biliyorum; adam belediye başkanı, '2 cenaze daha gelse seçimi alacaktık' diyor. Bu zihniyetin artık yıkılması lazım."

"BELLİ BİR KESİM ÇÖZÜMÜ İSTEMİYOR"

Melih Gökçek, özellikle belli bir kesimin hem solda hem sağda bu çözümü kesinlikle istemediğini savundu. Gökçek, "AK Parti, bu işi halletmeye çalışırken öyle bir imaj vermeye çalışıyorlar ki sanki PKK ile işbirliği var, sanki PKK'ya bir takım tavizler veriliyor. Yok böyle bir şey. PKK'ya karşı en ciddi tavrı ortaya koyan ve bunun karşılığında Güneydoğu'da en büyük tepki alan kişi Sayın Başbakanımız." dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV