banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İhale zengini yapıp Kültür A.Ş.'nin başına getirdi

İBB Başkanı İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki tüm etkinliklerin ihalesini verdiği şirket sahibi Serdal Taşkın’ı Kültür A.Ş.’nin başına getirdi.

26 Temmuz 2019 Cuma 14:58
İhale zengini yapıp Kültür A.Ş.'nin başına getirdi
banner264
İhale zengini yapıp Kültür A.Ş.'nin başına getirdi

İBB Başkanı İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki tüm etkinliklerin ihalesini verdiği şirket sahibi Serdal Taşkın’ı Kültür A.Ş.’nin başına getirdi. 

KLİMA SERVİS

Akşam gazetesi Ercan Öztürk imzalı haberde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, en yüksek bütçeli birimlerin başında gelen Kültür A.Ş.’ye tartışmalı bir ismi getirdi. İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak görev yaparken organizasyon, konser ve kültürel etkinlikler ihaleleri verdiği şirket sahibini bu koltuğa atadı. Taşkın, İmamoğlu’nun resmi danışmanlarından olan ve kayyum atanana kadar Bugün TV’de yöneticilik yapan Cengiz Özkarabekir’le de bir dönem ortaklık yaptı. 2012 yılında kurdukları bu şirketten ayrılan Özkarabekir ve Taşkın, Elapro isimli firmaya ağırlık verdi.   

4 YILDA 50 MİLYON LİRA

Firması Kamu İhale Kurumu üzerinden sadece Beylikdüzü Belediyesi’nden ihale alan Taşkın, 2015 yılından 2019 yılına kadar belediyeden tam 12 ihale aldı. Şirket, ‘Organizasyon hizmet işi’, ‘Belediye online TV hizmet işi’ ve ‘Haber ve duyuru hizmet işi’ adı altında yüksek meblağlı ihaleleri kazandı. Bugüne kadar resmi olarak 50 milyonluk ihale kazanan şirketin başka hiçbir kamu kurumundan ihale almadığı tespit edildi. Beylikdüzü ihaleleriyle yükselen firma bir anda 4 milyon, 7 milyon, 14 milyon lira gibi yüksek bütçeli ihaleleri kazanmaya başladı.

Hayali tekne turu ve sucuk-ekmek

İmamoğlu’nun adaylık süreci ve seçim çalışmalarında da görev alan Taşkın birçok şaibeyle gündeme geldi. Taşkın’ın kazandığı son ihalede boğazda tekne turu, sucuk-ekmek dağıtımı etkinliklerinin hiç yapılmadığı ama parasını aldığı iddia edilmişti. 




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV