banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İşçi Partisi'nin adı değişti

İşçi Partisi'nin isminin değiştirildiği açıklandı.

15 Şubat 2015 Pazar 20:11
 İşçi Partisi'nin adı değişti
banner263
 İşçi Partisi'nin adı değişti
İşçi Partisi'nin isminin değiştirildiği açıklandı. Partinin Ankara Arena'da gerçekleştirilen kurultayında yeni isminin 'Vatan Partisi' olarak değiştirildiği bildirildi.
Partiden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. "İşçi Partisi Olağanüstü Genel Kurultayı bugün saat 10.00'da "Milli Hükümet İçin Birlik" sloganıyla Ankara Spor Salonu'nda toplandı. 15 bin kişinin katıldığı kurultayda tüzüğünbirinci maddesinde yer alan isim ve amblem bilgilerini içeren fıkralar değiştirildi. Partinin adının "Vatan Partisi", ambleminin ise buğday başaklarının kucakladığı Çoban Yıldızı olmasına karar verildi.

Birinci madde değişikliğin ardından şu şekilde belirlendi:

Vatan Partisi, Türkiye işçi sınıfının, köylülerin, esnaf ve zenaatkarların, kamu çalışanlarının, fikir emekçilerinin, milli sanayici ve tüccarların ortak milli iktidarı için mücadele eden öncü partidir. Kısa adı Vatan Partisi'dir. Merkezi Ankara'dır.

Vatan Partisi, Türk Devrimi'nin milliyetçi, halkçı ve sosyalist birikimini, Parti'nin tüzük ve programı temelinde, tek bir disiplin altında kucaklar.

Parti'nin simgesi, buğday başaklarının kucakladığı Çoban Yıldızı'dır. Parti'nin flaması, kırmızı zemin üzerine beyaz renkte buğday başaklarının kucakladığı yıldızdır. Partinin simgesi, oy pusulalarında, beyaz zemin üzerinde buğday başaklarının kucakladığı yıldız olarak gösterilir.
Buğday başakları, vatan ve emeği simgeler. Çoban Yıldızı ise öncü partiyi ve bilimin yol göstericiliğini temsil eder.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV