banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul Boğazı'nda tarihi geçit töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı yurtta ve cihanda coşkuyla kutlanıyor. Türk donanması, tarihinin en büyük resmigeçidi için İstanbul Boğazı'ndan geçti.

29 Ekim 2023 Pazar 22:40
İstanbul Boğazı'nda tarihi geçit töreni
banner267
İstanbul Boğazı'nda tarihi geçit töreni! 

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı yurtta ve cihanda coşkuyla kutlanıyor. Türk donanması, tarihinin en büyük resmigeçidi için İstanbul Boğazı'ndan geçti. Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı F-16 ve F-4'lerin bulunduğu 14 uçak da resmigeçit sırasında gemilere eşlik etti. Öte yandan TCG Anadolu öncülüğündeki 100 savaş gemisi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı selamladı.

Led Neon

Başkan Erdoğan, resmigeçit törenini takip etti

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla Türk donanmasının, İstanbul Boğazı'nda TCG Anadolu'nun da aralarında bulunduğu 100 savaş gemisi gemi ile tarihinin en büyük resmi geçidi gerçekleştirildi.


Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda 100 geminin geçiş töreni düzenlendi. Boğaz semalarında Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK gösteri yaptı.

Başkan Erdoğan, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri'ne katıldı.
Bakanlık gösteriye ilişkin sosyal medyadan videolu bir paylaşım yaparak "Hava Kuvvetlerimizin korkusuz gösteri ekibi Türk Yıldızları, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda gösteri uçuşuna başladı. Uçaklarımız İstanbul semalarına Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı için "100" yazdı" ifadelerine yer verdi.


"100'üncü Yılda 100 Gemi" adı verilen resmigeçide, TCG Anadolu, TCG Nusret'in yanı sıra 11 fırkateyn, 10 denizaltı, 4 korvet, 4 karakol gemisi, 17 hücumbot, 8 mayın avlama gemisi, 5 akaryakıt gemisi, 6 amfibi çıkarma gemisi, 10 tank çıkarma gemisi, 18 yardımcı sınıf gemi ile 4 atak botu katıldı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı F-16 ve F-4'lerin bulunduğu 14 uçak da resmigeçit sırasında gemilere eşlik etti. 1. Ordu Komutanlığından da geçiş sırasında 101 pare top atışı yapıldı.


TÜRK DONANMASI BAŞKAN ERDOĞAN'I SELAMLADI

TCG Anadolu öncülüğündeki 100 savaş gemisi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı selamladı.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV