banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu yeniden CHP Genel Başkanı seçildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkanlığa seçildi.

17 Temmuz 2012 Salı 23:57
Kılıçdaroğlu yeniden CHP Genel Başkanı seçildi
banner264
Kılıçdaroğlu yeniden CHP Genel Başkanı seçildi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkanlığa seçildi.
CHP'nin 34. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu, 1164 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Ankara Spor Salonu'ndaki kurultayda 1232 geçerli oyun 1164'ünü alan Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan oldu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 34. Olağan Kurultayında 1164 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yaptı.


Sanatçı Onur Akın'la sahneye gelen ve Akın'ın, ''Bir ıslık da sen çal'' şarkısı eşliğinde salonda bulunanları selamlayan Kılıçdaroğlu, değişim, dönüşüm, aydınlık bir Türkiye için, hiç kimseyi ötekileştirmemek, herkesi kucaklayarak, baştacı ederek, Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke yapmak adına yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Kardeş kavgasının olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, barışın, huzurun, onurun olduğu bir ülke için yola çıktık. Yolculuğumuz devam edecek. Bu süreçte destek, gönül veren, el veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Hepinize yürekten muhabbetlerimi sunuyorum.''

Kılıçdaroğlu'nun teşekkür konuşmasının ardından kurultayın birinci gün çalışmaları tamamlandı. Kurultay Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeliklerine seçim yapmak üzere yarın sabah 08.30'da yeniden toplanacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV