banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kurtulmuş'tan CHP'yi çıldırtacak sözler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP, tek başına seçime girmesi halinde bile yüzde 30'dan fazla oy alamayacağını iddia etti.

03 Aralık 2012 Pazartesi 09:37
Kurtulmuş'tan CHP'yi çıldırtacak sözler!
banner299
Kurtulmuş'tan CHP'yi çıldırtacak sözler!
Rize’de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP için ilginç bir öngörüde bulundu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP, tek başına seçime girmesi halinde bile yüzde 30'dan fazla oy alamayacağını iddia etti.

Rize’de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Rize İl Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. Kurtulmuş burada, Has Parti’den AK Parti’ye geçen partililere yeni rozetlerini taktı. Rozet töreni öncesi bir konuşma yapan Kurtulmuş, ana muhalefet partisine yüklendi.

"CHP TEK BAŞINA SEÇİME GİRSE, YÜZDE 30’DAN FAZLA OY ALAMAZ"

CHP’deki yeni CHP söylemlerini desteklediğini belirten Kurtulmuş, yeni CHP’nin oluşabilmesi için yeni CHP’nin Dersim ile yüzleşmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu ülkede tüm partileri kapatın, CHP’yi tek başına seçime sokun; yüzde 30’dan fazla oy alamaz. Hoşunuza gitsin diye söylemiyorum. Gerçek böyle olduğu için söylüyorum. Çünkü millet ile bir uyuşmazlıkları vardır. Keşke CHP halk ile arasında ki bu uyuşmazlığı kaldırsaydı. Keşke kaldırabilseydi. Ben bir siyasetçi olarak değil ama hakikaten ülkesini seven bir insan olarak yeni CHP lafları çıktığında en çok sevinenlerden birisiydim. Sayın Kılıçdaroğlu göreve geldiğinde keşke yeni CHP’yi kurmaya muvaffak olabilseydi. Ama bir türlü eski ve derin CHP yeni CHP’nin kurulmasına müsaade etmedi. Nasıl olacaktı o yeni CHP derseniz söyle olacaktı. İkide bir vesayet kurumlarının gölgesine giden bir CHP olmayacaktı. Bu ülkede YÖK Ne zaman İmam Hatiplerin katsayısını düzenlemeye kalksa Anayasa Mahkemesine koşan bir CHP olmayacaktı. Yeni CHP Dersim ile yüzleşerek yeni CHP olabilirdi. En çok da Dersim’in hesabını CHP’nin sorması gerekirdi“ dedi.

ERBAKAN’IN SİYASİ ÇİZGİSİ

Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan ’ın siyasi çizgisinde olduklarını sözlerine ekleyen Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, “Bunlar bir tarafta diğer tarafta da bizim siyaset çizgimiz dediğimiz; bizim medeniyetimizin değerlerini esas alan bizim medeniyetimizin değerlerini siyasette esas almaya çalışan bunları savunmaktan asla rahatsız olmayan hatta siyasetin merkezine bunu koyan bir siyaset anlayışı var. Rahmetli Menderes ile başlayan bu siyaset çizgisi. Rahmetli Özal ile, rahmetli hocamız Erbakan ile birlikte devam etti ve millet hep bu siyasi çizginin yanında yer aldı” dedi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV