banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Melih Gökçek'e sürpriz destek

İstifa edeceği iddia edilen Melih Gökçek’e iki partiden sürpriz destek geldi. MHP ve CHP'li Meclis üyeleri Gökçek'e, "Seçimle gelen seçimle gitmeli.

17 Ekim 2017 Salı 18:36
Melih Gökçek'e sürpriz destek
banner266
Melih Gökçek'e sürpriz destek

İstifa edeceği iddia edilen Melih Gökçek’e iki partiden sürpriz destek geldi. MHP ve CHP'li Meclis üyeleri Gökçek'e, "Seçimle gelen seçimle gitmeli. Partimizin görüşü de budur" mesajı verdi. Bu sözler karşısında Gökçek’in yorum yapmadığı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söylemekle yetindiği öğrenildi. Grup başkanlarının ziyaretinde Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez ve Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız da yer aldı.

Beylikdüzü Tabela

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP ve MHP grup başkanvekilleri geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Ramazan Şimşek, ziyareti doğrulayarak Gökçek'e, "24 yıldır Ankara’nın belediye başkanısınız. Başarılı ya da başarısızsanız
bunu halk değerlendirmeli. Aday olup olmayacağınız partinizin iç meselesi ancak seçimle gelenin seçimle gitmesi kanaatindeyiz. Partimizin görüşü de bu şekildedir" dediğini anlattı.

Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya ise, “Seçimle gelen seçimle gitmeli. Bir yanlışı varsa, yolsuzluğu ya da FETÖ’cülüğü varsa yargıya hesap vermeli. Yöntemin doğru olmadığını düşünüyoruz” diye konuştu. Hürriyet'den Deniz Gürel'in haberine göre, bu sözler karşısında Gökçek’in yorum yapmadığı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söylemekle yetindiği öğrenildi. Grup başkanlarının ziyaretinde Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez ve Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız da yer aldı.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV