banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MGK sona erdi

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi.

19 Ağustos 2011 Cuma 01:27
MGK sona erdi
banner264
MGK sona erdi
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde yapılan Ağustos ayı olağan toplantısı 4,5 saat sürdü.

Toplantıya Orgeneral Necdet Özel Genelkurmay Başkanı olarak ilk kez katılırken, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mehmet Erten ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu da ilk kez kurulda hazır bulundu. Terör konuşulan MGK toplantısında daha etkin ve kararlı mücadele vurgusu yapıldı.

SONUÇ ALICI YENİ YÖNTEM
Başbakan Erdoğan'ın daha önce dile getirdiği 'terörle mücadelede yeni yöntem'in ele alındığı toplantıda yeni yönteme ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi. Yeni yönteme ilişkin 'sonuç alıcı' vurgusu yapıldı.

BDP'YE MESAJ
MGK bildirisinde, ''Demokratik parlamenter sisteme ve hukuk devleti anlayışına inanan her kesimin, bölücü terör örgütünün eylemleriyle arasına mesafe koymasının, insanlık dışı kanlı eylemlere karşı insani bir duyarlılık sergilemesinin, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü yakından ilgilendiren terörle mücadele konusunu ulusal bir mesele olarak görerek daha sorumlu ve duyarlı davranmasının önemi özellikle vurgulanmıştır'' ifadelerine yer verildi.

Bildiride, ''Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet ilkelerinden hiçbir şart altında taviz verilmeyeceğine, halkımızın birlik ve kardeşliğine, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne halel getirecek hiçbir girişime müsamaha gösterilmeyeceğine dikkat çekilmiştir'' denildi.

SURİYE
Toplantının ana başlıklarından biri de Suriye'deki olaylardı. Suriye'deki gelişmelerin yakından takip edileceği yinelendi.


 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: MGKSona Erdi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV