banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MHP'de genel başkanlığa yeni aday

Eski İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı avukat Levent Temiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

21 Ekim 2012 Pazar 21:17
MHP'de genel başkanlığa yeni aday
banner312
MHP'de genel başkanlığa yeni aday

Eski İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı avukat Levent Temiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 


Eski İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı avukat Levent Temiz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, 4 Kasım'da gerçekleştireceği 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda aday olacağını kaydeden Levent Temiz, 4 Kasım tarihinin partisi ve Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını savundu.

Ülkede Kürt değil hain sorunu olduğunu belirten Levent Temiz, Muş’a gelmesinin asıl gayesinin milletin bölünmez bir bütün olduğunu haykırmak için olduğunu ifade etti.

Temiz, Türk milletinin Kürdüyle, Çerkeziyle , Arabıyla, Gürcüsüyle, Ermenisi ile bölünmez bir bütün olduğunu bu bütünlüğü hiçbir gücün asla bölemeyeceğini söyledi.

Levent Temiz, "Onların tek bir amacı vardır bu toprakların gariban çocuklarını kan deposu olarak kullanıp amaçlarına ulaşmaktır. Bugün Kürtün hakkını savunuyorum diyerek ve de Kürt gençlerini kanı ile beslenen bir siyasi partide yine o sömürgeci hainlerin kuklalarıdır. Onlar 5 yıldızlı otellerinde keyif çatarken, lüks villalarında oturup ahkâm keserken benim milletim fakrü zaruret içinde yaşamaktadır. Bunlar müfteridirler yalancıdırlar." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen ve Muş halkının daha fazla yatırım ve istihdamı beklediğini kaydeden Temiz, "Yapılan stratejik hatalar yüzünden, ülkemiz hızla dağılmaya doğru gidiyor. Sayın Başbakanım, ülkemiz hızla dağılmak üzere ülkemizde asayişsizlik ve adaletsizlik zirveye doğru çıkmıştır Türkiye’de kamplaşmalar hızla artmaktadır. Gemi yavaş yavaş su alıyor yanlış bilgilerle yanlış yönlendiriliyorsunuz Sayın Erdoğan.” şeklinde konuştu. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV