banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MHP'li Başeskioğlu bu sefer aday olmayacak

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

06 Eylül 2015 Pazar 00:08
MHP'li Başeskioğlu bu sefer aday olmayacak
banner312
MHP'li Başeskioğlu bu sefer aday olmayacak
MHP İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

8 dönemdir Meclis'te bulunan Başeskioğlu, 55-58-59 ve 60'ıncı hükümetlerde çeşitli bakanlıklarda bulunmuştu.

MHP'li Başeskioğlu yazılı bir açıklama yaparak, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde adaylık durumunu açıkladı.

beylikdüzü oto servis

7 Haziran 2015 seçimlerinde, son kez milletvekili adayı olduğunu ifade ederek, milletin huzuruna çıktığını belirten Başeskioğlu, "Seçim sonuçlarından sonra ihtiyacımız olan büyük bir uzlaşma sağlanamamış, meşruiyeti ve güvenliği çok tartışılacak bir erken seçim gündeme gelmiştir" dedi.

-"MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLMAYA
DEVAM EDECEĞİM"-

Ülke ve millet bütünlüğünün büyük bir tehlike altında olduğunu belirte Başeskioğlu, "Her gün vatan evlatlarını şehit verdiğimiz olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu acı gerçek, seçim ve seçim sonuçlarının çok önüne geçmiştir. Milletimiz sorumluluk sahibi herkesten, bu kötü gidişatın durdurulmasını talep etmektedir. Hala yapılabilecek işler olduğuna inanıyorum. Şahsımın yeni dönem milletvekilliği adaylık konusunda ise hem 7 Haziran seçimlerinde verdiğimiz, son kez aday olma sözümüze sadık kalmak, hem de seni gelişen şanlar ışığında bir değerlendirme sapma zarureti doğmuştur. Yaptığım değerlendirmeler ve partimiz Genel Merkez Yöneticileriyle gerçekleştirdiğim görüşmeler sonucunda, 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday olmamaya karar verdim" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin tüm siyasi partilere, adaylara ve millete hayırlı olmasını temenni eden Başeskioğlu, "1987 yılından itibaren milletvekili ve bakanlık görevlerinde bulunarak, aziz milletime hizmet etme onur ve guruna eriştim. Geride lekesiz ve tertemiz bir siyasi geçmiş bıraktım. Bu güne kadar şahsıma, milletimize hizmet etme imkanı veren Cumhurbaşkanlarımıza, Başbakanlarımıza, Siyasi Partilerimizin Genel Başkanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" açıklamasında bulundu.

beylikdüzü oto servis

Başeskioğlu, "Kastamonulu ve İstanbullu hemşerilerime, aileme, bütün yol ve dava arkadaşlarıma, MHP il ve ilçe teşkilatlarına, meslek ve sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına, görev yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kez daha, devlet ve milletimizin
bekası için inandığımız ülkü ve ilkeler ışığında, milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade eder, saygılarımı sunarım. Cenab-ı Allah milletimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

-8'İNCİ DEFA GİRMEYECEĞİNİ AÇIKLADI-

Murat Başesgioğlu, 18, 19, 20 ve 21. dönemde Kastamonu, 22, 23, 24 ve 25 dönemde İstanbul Milletvekili seçilmişti. Başeskioğlu, 55. Hükümette İçişleri Bakanı, 58 ve 59. Hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, 60. Hükümette Devlet Bakanı olarak görev yaptı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV