banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Muharrem İnce: Erdoğan'a gaz sıkacaktım ama..

Muharrem İnce, katıldığı panelde hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu.

04 Kasım 2012 Pazar 13:32
Muharrem İnce: Erdoğan'a gaz sıkacaktım ama..
banner322
Muharrem İnce: Erdoğan'a gaz sıkacaktım ama..
Muharrem İnce, katıldığı panelde hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu.

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, partisinin Halk Evi açılışı ve dayanışma yemeğine katılmak üzere Uşak'a geldi. İstanbul Düğün Salonu 2. Nolu Salon'da düzenlenen panele katılan İnce, panel öncesi bir partilinin uzattığı fötr şapkayı giyerek partilileri selamladı.
"BE VİCDANSIZ"

Muharrem İnce, panelde yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi. İnce, "Kasım ayında TBMM'de plan bütçe komisyonunda Türkiye'nin 2013 bütçesi görüşülüyor. Maliye bakanı çıkmış bütçe açık verdi. Çünki diyor 'terörle mücadele ettik, öğretmen ataması yaptık, memura zam yaptık, tarımı destekledik, belediyelere kaynak aktardık. Bütçe açık verdi. 'Be vicdansız yapmayacak mıydınız' Ne alırsan al bu topraklarda KDV ödersin. Pırlanta yakut zümrüt alırsan KDV ödemezsin. Bunu da Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Maliye bakanının bunu açıklaması lazım. Bu topraklarda biber gazı harcaması ne kadar bunu anlatsınlar. Bu gidişle 75 milyonun hepsi biber gazının tadını alacak." diye konuştu.
"ERDOĞAN'A GAZ SIKACAKTIM AMA.."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da tepki gösteren İnce, "Ben ona bu biber gazını tattıracağım demiştim herkez bekliyor ne yapacaksın diye, milletvekili arkadaşlar odama geldi. Bunu sen yapma biz yapalım dediler. Gaz sıkılabilir ama ona sakın su sıkmayın o yeterince sulu zaten." dedi.

"ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜRECEĞİZ"

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, "Erdoğan'ı eski günlerine geri döndüreceğiz. 1986, 1989 ve 1991 yıllarında sandığın içinde kaldı. O günlerini ona yine yaşatacağız" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV