banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Sarıgül'den Topbaş'a ağır suçlama: Akşamki tapeden sonra...

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Twitter hesabından Başkan Kadir Topbaş'a ağır suçlamalarda bulundu.

18 Mart 2014 Salı 10:33
Sarıgül'den Topbaş'a ağır suçlama: Akşamki tapeden sonra...
banner265
Sarıgül'den Topbaş'a ağır suçlama: Akşamki tapeden sonra...
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Twitter hesabından Başkan Kadir Topbaş'a ağır suçlamalarda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni almak için yoğun bir rekabetin yaşandığı Mustafa Sarıgül ve Kadir Topbaş arasındaki gerilim sosyal paylaşım sitesi Twitter'a da yanısıdı.

Kişisel Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın seçim vaatlerine yanıt veren Sarıgül; 'Siz İstanbul'a hizmet ederek değil; akrabalarınıza İstanbll'un tarihi değerlerini peşkeş çekerek mutlu oluyorsunuz. Akşamki tapeden sonra hangi yüzle proje bizim işimiz diyorsun.'
şeklinde açıklamalar yaptı.
'AKŞAMKİ TAPEDEN SONRA HANGİ YÜZLE...'

Mustafa Sarıgül sözlerine şu şekilde devam etti: "New York ile yarışan itfaiyemiz olduğu için mi Haydarpaşa'yı veGalatasaray Üniversitesi'ni yangında kaybettik. 20 yılda 68km metro anca yapabilmişsin; 430km'yi 5 yılda nasıl yapacaksın? Önce kendin İstanbul musluklarından su iç, görelim; sonra musluk suyunun içilebilir kalitede olduğuna inanalım! Siz İstanbul'a hizmet ederek değil; akrabalarınıza İstanbul'un tarihi değerlerini peşkeş çekerek mutlu oluyorsunuz. Akşamki tapeden sonra hangi yüzle proje bizim işimiz diyorsun. Söylemeniz gereken, 'akrabalara peşkeş bizim işimiz' olmalıydı. Tutarlı bir finans yönetimi ile evinizden ayakkabı kutuları çıkıyor. Tüm AKP İktidarı, bütüncül bir yaklaşımla talan ediyor. Etiler Polis Okulu arazisine, çektiğin peşkeş sonucu yapılacak Bosphorus 360 projesi de Dünya'ya model olacak mı? 3 aydır meydanlarda ücretsiz internet diye İstanbullulara söz veriyorum, neden şimdi açıklıyorsun bu projeyi. Park konusuna hiç girme. Senin parktan anladığın; Gezi Parkı'nı yıkıp yerine AVM yapmaktır."
İŞTE SARIGÜL’ÜN GÖNDERMEDE BULUNDUĞU O TAPE

Twitter’daki “Başçalan” hesabından İstanbul’daki tarihi bir yalının kapatılmasına ve yasaya aykırı bir biçimde tarihi özelliğinin yok edilmesine ilişkin bir ses kaydı kaydı internete sızdırılmıştı. Kayıtta yer alan görüşmenin Başbakan’ın başdanışmanı Mustafa Varank ile bir AKP’li arasında geçtiği iddia ediliyordu. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait olan söz konusu Abdullah Paşa Yalısı’nın “kullanım hakkını alma” tartışmaları çerçevesinde Kadir Topbaş'ın ve bazı bakanların da adının geçtiği iddialar arasındaydı.
SARIGÜL'ÜN TWİTTER HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV