banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atmaca füzesinin tanıtım yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı açılış töreninde, Roketsan'ın yerli ve milli imkanlarla üretilen Atmaca Füzesi'nin tanıtımını yapıldı.

30 Ağustos 2020 Pazar 18:37
Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atmaca füzesinin tanıtım yapıldı
banner229
Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atmaca füzesinin tanıtım yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı açılış töreninde, Roketsan'ın yerli ve milli imkanlarla üretilen Atmaca Füzesi'nin tanıtımını yapıldı.
Yerli ve milli üretim kapsamında Harpoon Füze sisteminin yerini almaya hazırlanan Atmaca Gemisavar Füze Sistemi'nin hizmete girmesine az bir vakit kaldı.
Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen Atmaca Gemisavar Füze Sistemi, envantere adını yerli ve milli duruşu ile altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. Türk savunma sanayiinin önemli üreticilerinden olan Roketsan'ın yeni merkezinin açılış töreninde yayınlanan bir video ile Atmaca Füzesi'nin de tanıtımı yapıldı.
200 KM ÜZERİ MENZİLE SAHİP

Teknolojik sistemler noktasında üstün özelliklere sahip olan Türkiye’nin ilk deniz füzesi Atmaca, 200 kilometre üzeri mesafedeki hedefi vurma yetisine sahip.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleşen Roketsan Uydu Fırlatma, Uzay Sistemleri ve İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi ve Patlayıcı Hammadde Üretim Tesisi'nde, yerli üretimler gururla sunuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaferler işte bu eserlerle kutlanır, lafla değil. Zafer diye kararlılığınız varsa bu eserleri dikersiniz." ifadelerini kullandı.

ATMACA FÜZESİ'NİN ÖZELLİKLERİ

350 milimetrelik çapa ve 1.4 metre kanat açıklığına sahip olan Atmaca Füzesi'nin ağırlığı 800 kilograma denk geliyor. TR40 motor tipine sahip Atmaca Füzesi'nin menzili 200 kilometre olsa da, yapılan denemelerde 200 kilometre menzili aşan hedefleri vurduğu gözlemlendi.
Atmaca Füzesi, yüksek hassasiyetlere sahip özellikleri ile her türlü hava koşuluna uygun hazırlanarak, su üstü ve su altı görevlerini başarıyla yerine getiriyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV