banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yine dini siyasete alet etti!

Erdoğan Ankara Esenboğa Havalimanı'nda halka seslendi. Yine dini siyasete alet etti.

09 Haziran 2013 Pazar 21:01
Yine dini siyasete alet etti!
banner229
Yine dini siyasete alet etti!

Erdoğan Ankara Esenboğa Havalimanı'nda halka seslendi. Yine dini siyasete alet etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Adana ve Mersin’den sonra gittiği Ankara’da binlerce AKP’li tarafından karşılandı. AKP her ne kadar karşılamanın planlanmadığını öne sürse de, yapılan hazırlıkla, getirilen miting otobüsü ve daha önceden atılan SMS’ler, yapılan mitingin günler öncesinden planlandığını ortaya koyuyordu.

Taksim Gezi Parkı için İstanbul’dakinden daha sert bir konuşma yapan Erdoğan, bir kez daha dini siyasete alet etti. Direnişte 13”üncü güne giren eylemciler için ağır ithamlarda bulunan Erdoğan, “Bunlar benim başörtülü kızlarıma saldırdılar. Benim namaz kıldığım camiye biralarıyla, ayakkabılarıyla girdiler” dedi. Başbakan’ın bu sözlerinin ardından kalabalık uzun süre eylemcileri yuhaladı.

Türkiye’yi sarsan gösterilerin ardından faiz lobisi olduğunu yineleyen Erdoğan, açık açık bankaları ve bankacıları tehdit etti. “Bize karşı bu mücadeleyi başlattınız bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz” diyen Erdoğan, “Biz spekülatörlere fırsat vermedik yarında vermeyeceğiz. Eğer yakalanırsan ümüğünü sıkarız” diye konuştu…Bu arada kalabalığın sık sık Başbakan’a “Mücahit Erdoğan” diye tempo tuttu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

GELİN SANDIKTA HESAP SORUN

“Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık. Bize bazı marjinal gruplar değil, bize millet hesap sorar. Milletin hesap yeri sandıktır. Çapulculara sesleniyorum. Gelin sandıkta hesap sorun…  bizi millet getirdi millet götürür. Milletten başka bu noktada bizi götürmeye kimsenin gücü yetmez…”

 ÇAPULCUSUNUZ İŞTE

Çapulcu dememe kızıyorlarmış. Çok merak ediyorlarsa lugata baksınlar çapulcu kime diyorlar. Oraya bakarlarsa Başbakan’ın ne kadar isabetli bir söz kullandığını görürler. Yakan yıkanlara çapulcu denir. Onlara destek verenler  de aynı familyada yerini alır. Bu kalabalık bu topluluk söyleyeceklerini yakarak yıkarak söylemedi. Söyleyeceklerini hep sandıkta söyledi. Yarın da sandıkta söyleyecekler. Gezi’ye Kuğu’ya çıkacağınıza, 7 ay var, sandıkta sizlerle görüşelim…“

BİRAYLA CAMİYE GİRDİLER

“Bunların tek yaptıkları yakıp yıkmak. Bunlar başörtülü kardeşlerimize saldırdılar, camiye ayakkabıyla bira şişeleriyle girdiler. Benim kızlarım sabrettiler burada okuyamadılar dışarıda okumak zorunda kaldı. Başörtülü kardeşim yıllarca parya muamelesi gördü…”

“BANKALARIN ÜMÜĞÜNÜ SIKARIZ”

“Artık bu ülkede çeteler dönemi bitmiştir, mafya dönemi bitmiştir, cunta dönemi geri gelmemek üzere bitmiştir. Faiz lobisi kendine çeki düzen ver. Bu lobi yıllarca benim milletimin alın terini sömürdü bundan sonra sömüremeyeceksin. Olay sadece lobiyi oluşturan bir banka iki banka kim varsa. Hepsi için aynı şeyi söylüyorum, siz ki bize karşı bu mücadeleyi başlattınız bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz. Utanmadan sıkılmadan borsayı çökertmeye çalışanlar, çökersen sen çökersin borsada benim param yok. Biz spekülatörlere fırsat vermedik yarında vermeyeceğiz. Eğer yakalanırsan ümüğünü sıkarız. Geçmişte birileriyle anlaşıyordunuz yüzde 7500 faizle bu ülkeyi sömürüyordunuz ama artık o geçmişte kaldı.”

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV