banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

A Milli Takım aday kadro açıklandı

A milli takımın 2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesinde Avusturya ile karşı karşıya geleceği maçın aday kadrosu açıklandı.

09 Ağustos 2012 Perşembe 16:01
A Milli Takım aday kadro açıklandı
banner229
A Milli Takım aday kadro açıklandı
A milli takımın 2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesinde Avusturya ile karşı karşıya geleceği maçın aday kadrosu açıklandı.
Eylül ayında başlayacak 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde, 15 Ağustos'ta deplasmanda Avusturya ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım'ın aday kadrosu ve programı belirlenirken Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bu transferlerle milli takımdaki oyuncu sayısını arttırdı. Açıklanan kadroda Fenerbahçe'den 8, Galatasaray'dan 5, Beşiktaş'tan 2 ve Trabzonspor'dan 1 futbolcu yer alıyor.

AVCI'DAN BASIN TOPLANTISI
A Milli Takım, 12 Ağustos Pazar saat 22.00'den itibaren Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girecek. 13 Ağustos Pazartesi günü 11.00'de THY'ye ait uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek A Milliler, burada Sofitel Hotel'de konaklayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılımıyla, 14 Ağustos Salı günü saat 18.30'da Ernst Happel Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek.

ÇARŞAMBA SAAT 21:30'DA
15 Ağustos Çarşamba günü Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye A Milli özel karşılaşması saat 20.30'da (TSİ 21.30) başlayacak. Müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ján Valášek yönetecek. Yardımcılıklarını Miroslav Benko ve Erik Weiss yapacak. Dördüncü hakem ise Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yapacak.

A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından saat 00.45'te (TSİ 01.45) Türkiye'ye dönecek.

 
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV