banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alex de Souza kadroya alınmadı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Gaziantepspor ile oynanacak maç için takım kadrosuna alınmadı.

25 Ağustos 2012 Cumartesi 04:41
Alex de Souza kadroya alınmadı
banner312
Alex de Souza kadroya alınmadı
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Gaziantepspor ile oynanacak maç için takım kadrosuna alınmadı.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor ile oynanacak maçın takım kadrosuna alınmadı.

ALEX, TWİTTER'DAN HABERİ DOĞRULADI

Brezilyalı oyuncu, Twitter hesabından bu haberi doğruladı. Herhangi bir sakatlığı olmadığını da belirten Alex, kararın Aykut Kocaman'a ait olduğunu ifade etti.

Alex de Souza, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Spartak Moskova ile oynanan ilk maçta yedekler arasında yer almış ve Aykut Kocaman'ın bu kararı tartışmalara yol açmıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Brezilyalı oyuncunun attığı tweetler nedeniyle kendisine böyle bir ceza verdiği iddia edildi.

ALEX NE DEMİŞTİ?

Alex'ten Kocaman'a: Kıskançlık
Spartak Moskova önünde doksan dakika kulübede bekleyen Brezilyalı yıldız, twitter’da yedek kalmasıyla ilgili bir soruya, “Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık” yanıtını verdi.

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova karşısına sürdüğü 11’de savunmayı ön planda tuttu. Bu taktiğin gereği olarak kaptan Alex’i yedek kulübesine oturtan Kocaman, Krasic gibi yıldızlarına da 11’de görev vermedi.
 
Gökhan Gönül’ün takıma katılmasının ardından Orhan Şam kendini kenarda bulurken, savunmanın önünde kesici olarak Selçuk Şahin-Mehmet Topal ikilisi tercih edildi. Sol açık olarak Sow’u düşünen Kocaman, Kuyt’ı ise tek forvet olarak sahaya sürdü. Sarı-lacivertlilerin hocası, Semih’i 18 kişilik kadroya bile almazken, tercihini Bienvenu’den yana kullandı.
 
Aykut Kocaman’ın taktik tercihinde ilk 11’de yer alamayan Alex de Souza bundan hiç memnun kalmadı. Kaptan, ısınmaya bile çıkmazken, yedek bankına geldiğinde oldukça düşünceli ve sinirli olması dikkatlerden kaçmadı. İkinci yarıda Krasiç, Caner ve Bienvenu’ye şans tanıyan Aykut Kocaman’ın 90 dakika yedek beklettiği Alex maçtan sonra twitter’dan sarı-lacivertli teknik adama şok sözlerle yüklendi. Brezilyalı bir vatandaşıyla sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasyla ilgili soruya, “Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım” ifadelerini kullandı.

Milliyet


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV