banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alex, herşeyi açıkladı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan gönderilen Alex de Souza sessizliğini resmi internet sitesinde bozdu.

03 Ekim 2012 Çarşamba 00:16
Alex, herşeyi açıkladı
banner266
Alex, herşeyi açıkladı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan gönderilen Alex de Souza sessizliğini resmi internet sitesinde bozdu. 

Fenerbahçe'den gönderilen Alex yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa'ya Cumartesi günü 2-0 kaybettik. Maçtan sonra teknik direktör soyunma odasına geldi ve bağırarak istifa ettiğini söyledi. Başkan Aziz Yıldırmı da birçok şey söyledi.

Pazar günü programdaki gibi idman yapacaktık. Tesislere gittiğimde Aykut Kocaman beni odasına çağırdı ve kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Ben de bunun bir disiplin gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini sordum. O da bana 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur' dedi.Benim de, 'Kararları Aziz Yıldırım alır ve ileride neler olacağını hep birlikte göreceğiz' diye yanıt verdim.

Pazartsi günü saat 16:15 civarında başkanın kulüpteki ofisine gittim ve 16:18'de çıktım. Başkan Aziz Yıldırım kulüpteki koca 8 senemi 3 dakikada kararlaştırdı. Aziz Başkan bana 'Konuşabilirsin' dedi. Ben de 'Neden kadro dışı bırakıldığımı ve takımla idmana çıkmamın nedenyasaklandığını bilmek istiyorum' dedim.

Eski başkanım da bana 'Karar senin. Ya tek başına idman yap ya da git' dedi. Ve konuşma orada bitti. Tek başıma idman yapmayı tercih edemezdim. Çünkü onlar benim soyunma odasında olmamı istemedi.

PAZARTESİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Alex, açıklamasının sonunda ''Pazartesi basın toplantısı düzenleyeceğini ve Fener taraftarlarına her şeyi açıkça anlatacağını" söyledi. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV