banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alex yok, Sow var!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Alex'siz çıktığı maçta sahasında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

25 Ağustos 2012 Cumartesi 23:44
Alex yok, Sow var!
banner265
Alex yok, Sow var!
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Alex'siz çıktığı maçta sahasında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Mehmet Topal, 78. dakikada Moussa Sow ve 84. dakikada Dirk Kuyt kaydetti. Sarı lacivertli takımın yeni transferi Mehmet Topal, bu maçta attığı golle Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe sezonun ilk galibiyetini alırken puanını da 4'e yükseltti. Gaziantepspor ise bu maçta da puanla tanışamadı.

ALEX YOK, KRASIC 11'DE
Sarı-lacivertli ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Vaslui ile yaptığı ilk maçtan sonra kadrosuna kattığı Milos Krasic, Gaziantepspor maçıyla birlikte ilk kez 11'e girdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Spartak Moskova ile deplasmanda yapılan maçta yedek kalan Alex, sosyal medyada yer alan mesajlarının ardından Gaziantepspor'a karşı takımdaki yerini alamadı.

KRASIC ETKİSİ
Mücadeleye iki takım da erken gol bulma ümidi ile başlarken, tempo ilk dakikalardan itibaren maçta etkisini gösterdi.

Konuk ekip Gaziantepspor hücum ağırlıklı yapısıyla Fenerbahçe kalesine korkusuzca gelirken Fenerbahçe'de ise ilk kez 11'de sahaya çıkan Milos Krasic etkisini gösterdi. Kanat bindirmeleri ile Gaziantepspor savunmasına zor anlar yaşatan Fenerbahçe savunması ilk 15 dakikayı üstün geçiren taraf oldu.

MUHAMMET'İN KAFASI, MERT'İN KURTARIŞI
Fenerbahçe'nin ilk dakikalardaki üstünlüğüne hızlı cevap veren Gaziantepspor ise üst üste ataklarla gol bulmaya çalıştı. Kırmızı siyahlı ekibin ilk yarıda bulduğu en etkili atağında ise pozisyonun kahramanı Muhammet Demir'di.

18. dakikada Sosa sağdan ceza alanına ortaladı. Muhammet çok iyi yükseldi ve vurdu. Mert müthiş bir refleksle topu kornere çelmeyi başardı.

TOPAL'IN İLK RESMİ GOLÜ
Mücadelede Fenerbahçe, gol aramaya başladığı dakikalarda bir duran top organizasyonu yeni transferi Mehmet Topal'ın golüyle öne geçmeyi başardı.

32. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından kazanılan serbest atışı Mehmet Topuz kullandı. Ceza alanı içerisinde yükselen Topal vurmak isterken topu önüne düşürdü. Yerden seken meşin yuvarlağı tamamlayan Topal maçta eşitliği bozan isim oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0'lık Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI ATAKLAR
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da gol bulmak için çıktı. İki takım da birbirlerinin açıklarını gol pozisyonu bularak değerlendirirken Kuyt ve Sow'un kritik pozisyonlarına karşılık Gaziantepspor'da ise Cenk Tosun ve Muhammet'in pozisyonları gol olarak değer kazanmadı.

SOW SAHNEDE...
Maçta dakikalar 78'i gösterdiğinde Senegalli golcü Moussa Sow, maçtaki ikinci golü bularak Gaziantepspor'un beraberlik umutlarını bir anlamda sonlandırdı.
Caner'in Mehmet Topuz'un yerine oyuna girmesiyle birlikte sağ kanada geçen Sow, golünü atarak sevincini de taraftarıyla paylaştı.

78. dakikada Moussa Sow, Selçuk'un pasında ceza alanı içerisine girdi, Sağ ayağı ile sert bir vuruş yapan Senegalli futbolcu farkı ikiye çıkaran isim oldu...

KUYT NOKTAYI KOYDU
Sow'un golünün ardından iyice rahatlayan Fenerbahçe, Gaziantepspor kalesine daha rahat gitmeye başladı. Rakip savunmanın hazırlıksız yakalandığı anda sahneye çıkan Dirk Kuyt, farkı üçe çıkaran isim oldu.

84. dakikada Hasan Ali Kaldırım, sol kanattan ceza sahasına girdi. Hasan Ali'nin sıfıra kadar inerek yaptığı orta kale ağzına yöneldi. Kuyt savunmanın arasından sıyrılarak vuruşunu yaptı ve skoru 3-0'a getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0'lık Fenerbahçe üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

FENERBAHÇE - GAZİANTEPSPOR: 3-0

* Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan üç puanla ayrıldı.

87' Maçın yıldız isimlerinden Mehmet Topal topu 30 metre sürdükten sonra sol kanattan yerden ortasını yaptı. Savuma bu topu uzaklaştırdı.

84' Hasan Ali, dağılan Gaziantep savunmasının zaafını iyi değerlendirdi ve soldan çalımlarla ceza sahasına girip pasını arka direkte müsait durumda bulunan Kuyt'a aktardı. Hollandalı yıldız topu boş kaleye gönderdi.

84' GOOOLLL... GOOOLLL... Kuyt'ın golü... Durum 3-0.

78' Ani gelişen Fenerbahçe atağında Selçuk'un pasında Sow kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hafif sağ çaprazdan müthiş bir şut çıkardı ve topu Karcemarskas'ın uzanamayacağı noktaya gönderdi. Durum 2-0.

78' GOOOLLL.. GOOOLLL.. Moussa Sow farkı ikiye çıkarıyor...

74' Fenerbahçeli kadın taraftarların "Aykut söyle, Alex nerede" tezahüratının ardından Aziz Yıldırım maç esnasında mikrofonu eline alarak taraftarlardan takımlarına destek olmalarını, Aykut Kocaman'a destek vermelerini istedi.

68' F.Bahçe'nin ikinci yarıda gole en çok yaklaştığı an! Cristian'ın pasında Mehmet Topuz sağ kanattan topu hemen ortaladı. Arka direkte Kuyt topa gelişine vurdu. Karcemarskas topu çıkarmayı başardı.

66' Bu arada oyun devam ederken oyun alanına bir bayan taraftar girdi. Atağın devamında Sow'un sağdan ortasına Kuyt'ın kafa vuruşu vardı. Bu top az farkla dışarı gitti.

62' Fenerbahçe'de Krasic oyundan çıktı. Cristian oyunda.

58' Gaziantepspor'un gole yaklaştığı bir an! Savunmanın hatalı topu Cenk'in önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutunu müthiş çeldi kaleci Mert.

55' Mehmet Topal, ceza sahası dışından hafif sağ çaprazdan şutunu attı. Top dışarı gitti. Bu pozisyonda hafif bir sakatlık yaşadı Mehmet.

52' Krasic'in pasında Selçuk Şahin gerilerden müthiş bir şut çıkardı. Az farkla dışarıda top.

47' Muhammet'in ara pasında oyuna ikinci yarının başında dahil olan Cenk Tosun karşı karşıya pozisyonda Mert'i geçemedi.

46' Maçta ikinci yarı başladı.

İKİNCİ YARI:

* Ve ilk yarı sona eriyor Kadıköy'de..

45' Muhammet ceza sahsası dışından şutunu attı. Mert üstüne gelen bu topu iki hamlede kontrol etti.

43' Gaziantepspor beraberlik golüne çok yaklaştı! İbricic'in pasında Sosa Mert'le karşı karşıya kaldı. Açıyı iyi kapatan Mert golü önledi.

39' Krasic ceza sahasının hemen dışından kaleye bir füze gönderdi. Top üstten az farkla dışarı gitti.

35' F.Bahçeli kadın ve çocuk taraftarların coşkusu büyük gelen golün ardından. Fenerbahçe atakları sürüyor.

32' F.Bahçe ceza sahası dışı sağ çaprazından serbest vuruş kullandı. Mehmet Topuz'un ortasında Mehmet Topal ilk hamlede kafayla vuramadığı topu altı pas içinde ayağıyla filelere gönderdi.

32' GOOOLLL... GOOOLLL.. Mehmet Topal'ın golü. Fenerbahçe 1-0 öne geçiyor.

28' Serdar Kurtuluş'a yaptığı hareketin ardından maçın ilk sarı kartı Mehmet Topal'a çıktı.

26' Gaziantepspor sertbest atış kullandı ceza sahasının hemen dışından. Bu şutu savunma uzaklaştırdı fakat dönen topa Şenol, gerilerden gelip sert vurdu. Aut.

25' Sarı lacivertli ekip gole çok yaklaştı Milos Krasic ile... Gökhan Gönül savunmanın arasına müthiş bir top attı. Sırp yıldız sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve sağ ayağıyla sert vurdu ama kalecinin üstüne geldi bu top.

21' Kadıköy'de tempolu bir maç izliyoruz...

20' Kuyt-M.Topuz paslaşmasının hemen ardından Mehmet Topuz bir anda saç çaprazdan ceza sahasına girdi. Vuruşunu yaptı kaleci çok iyi uzandı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

18' Gaziantepspor'un gole yaklaştığı an! İbricic sol kanatta buluştuğu topu ceza sahasın doğru ortaladı. Muhammet penaltı noktası üzerinde bomboş kaldı ve kafa vuruşunu yaptı. Mert nefis uzandı.

15' Köşe atışı kullanıldı.Mehmet Topal kafayı vurdu. Kaleci Karcemarskas'ta kalıyor bu top.

14' M.Topuz, ceza sahasına iyi bir koşu yapan Kuyt'a pasını gönderdi. Hollandalı'nın vuruşu savunmada dışarı gitti. Korner.

11' Bu kez de konuk ekip gole yaklaştı! Turgut Doğan'ın ortasında İbricic ceza sahasında bomboş kaldı ama yüksekten gelen bu topa yetişemedi yıldız futbolcu. Aut.

7' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Krasic'in müthiş pasında Mehmet Topal ceza sahasına girip ortasını yaptı. Kuyt bu topa kafasını uzattı ama dokunamadı.

5' Krasic güzel hareketlerle ceza sahasının dışına kadar taşıdı topu ve pasını Gökhan'a attı. Gökhan Gönül, orta yapmadı yeniden pasını ceza sahası içinde pozisyon alan Krasic'e aktardı. Sırp oyuncu topu ayağına oturtamayınca top dışarı gitti.

4' Fenerbahçe maça önde pres yaparak başladı. İlk dakikalarda çok istekli sarı lacivertli oyuncular.

1' Kadıköy'de maç başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk, Sow, Kuyt.

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Ivan, Serdar, Şenol, Binya, Yasin, Bekir, Turgut, Ibricic, Sosa, Cenk.

SAAT: 21.45 STAT: Şükrü Saracoğlu Stadyumu
HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: Lig TV

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV