banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Anadolu Efes'i Yenen Beşiktaş Şampiyon Oldu

2011-2012 Beko Basketbol Ligi şampiyonu Beşiktaş Milangaz. Güçlü rakibi Anadolu Efes'i play-off serisinde 4-2 mağlup ederek 37 yıllık şampiyonluk hasretine de son vermiş oldu.

11 Haziran 2012 Pazartesi 22:56
Anadolu Efes'i Yenen Beşiktaş Şampiyon Oldu
banner265
Anadolu Efes'i Yenen Beşiktaş Şampiyon Oldu

2011-2012 Beko Basketbol Ligi şampiyonu Beşiktaş Milangaz. Güçlü rakibi Anadolu Efes'i play-off serisinde 4-2 mağlup ederek 37 yıllık şampiyonluk hasretine de son vermiş oldu.


Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçında Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın ilk yarı çekişmeli bir mücadeleye sahne olurken iki takımda maça karşılıklı basketlerle başladı. İlk dakikada bulduğu basketlerle öne geçen Anadolu Efes'e Beşiktaş Milangaz vakit kaybetmeden cevap vererek skoru 8-8'e getirdi.Son dakikalara kadar başabaş geçen ilk çeyreği Beşiktaş Milangaz 20-18 önde kapattı.

İkinci çeyreğe Anadolu Efes oyuncu değişikliği ile başladı. Kerem Gönlüm yerini Dusko Savanovic'e bıraktı. İlk çeyrekte olduğu gibi ilk dakikalar karşılıklı basketlerle geçilirken Anadolu Efes yakın takibini sürdürmeye devam etti. Savanovic'in basketiyle skora dengeyi getiren Anadolu Efes, pota altına zorlayarak sayı üretmeye başladı.

Beşiktaş Milangaz 40-39 önde bitirdi.

İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip Anadolu Efes uzun bir sürenin ardından farkı 5 sayıya kadar çıkardı:49-44. Yeniden toparlanarak oyuna dönen Beşiktaş Milangaz aradaki farkı kapatarak tekrar öne geçmeyi başardı:53-51. Çeyreğin sonları karşılıklı basketlere sahne olurken periyot 61-61 sona erdi. Son çeyrekte iki takımda müthiş bir mücadele ortaya koyarken Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes'i 80-76 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Beşiktaş Milangaz'ın ev sahibi olduğu karşılaşmada, Anadolu Efes taraftarları için ayrılan tribünler dolmadı.Karşılaşma için iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk ekip taraftarlarına 3 bin 200 kişilik yer ayrılırken, maçı tribünden bin kadar lacivert-beyazlı taraftar takip etti.

ANADOLU EFES'TE CENK MAÇ KADROSUNDA
Final serisinin 4. maçında sakatlanan ve belinde spazm olduğu için 5. maçta forma giymeyen Anadolu Efes'in milli oyuncusu Cenk Akyol, 6. maçın kadrosunda yer aldı.
Takımla birlikte sahaya çıkan Cenk, karşılaşma öncesinde ısınmadı. Lacivert-beyazlılarda, yabancı sınırlaması nedeniyle Stanko Barac da kadroda yer bulamadı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV