banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beşiktaş zirveden uzaklaşıyor

Spor Toto Süper Lig 31. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor Manisada karşılaştı.

14 Mayıs 2015 Perşembe 23:40
Beşiktaş zirveden uzaklaşıyor
banner322
Beşiktaş zirveden uzaklaşıyor
Spor Toto Süper Lig 31. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor Manisada karşılaştı. Mücadele Mehmet Akyüz ve Demba Ba'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu da Gaziantepspor karşısında da aynı skorla sahadan ayrılan Siyah-Beyazlılar lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kaldı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR 1 - 1 BEŞİKTAŞ
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Tolga (Dk.90 Ahmet Cebe), Douglao, İsmail, Kadir, Bilal, Güray, Luan (Dk.82 Zokora), LuaLua, Bruno, Mehmet Akyüz (Dk.86 Pekin)
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto CArlos
BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar (Dk.46 Mustafa Pektemek), Motta, Ersan, Sivok, Atiba, Tolgay (Dk.75 Kerim), Sosa, Olcay (Dk.85 Cenk Tosun), Gökhan Töre, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
GOLLER: Dk.15 Mehmet Akyüz (Akhisar Belediyespor), Dk.54 Demba Ba (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Kadir Keleş, Lomana LuaLua, Luan, Bilal Kısa, Güray (Akhisar Belediyespor), Ersan Gülüm, Jose Sosa, Tolgay Arslan, Motta (Beşiktaş)

Manisa'da zorlu mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantepspor karşısında 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Kara Kartal, Fenerbahçe'nin de Kayseri Erciyesspor'a puan kaybetmesinden sonra yaralarını sarmak için sahaya çıktı. Karşılaşmaya istekli başlayan Slaven Bilic'in öğrencileri 8. dakikada Olcay ile etkili geldi fakat, ceza sahası içinde topla çok oynayan Olcay Şahan, meşin yuvarlağı kaybedince mutlak gol şansından da yararlanamamış oldu.

Dakikalar 15'i gösterdiğinde ise Mehmet Akyüz Akhisar Belediyespor'u Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Bilal'in ceza alanı yakınlarından kale sahasına yüksek gönderdiği topa Mehmet Akyüz, kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi:1-0.

Golden sonra Siyah-Beyazlı ekip skoru dengelemek için Akhisar kalesinde etkili olmaya çalıştı fakat aradıkları pozisyonları bulamadı.

İlk yarının uzatma bölümleri adeta nefes kesti. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda tüm gözler ilk yarının son düdüğü için Bülent Yıldırım'dayken ilk 45 dakikadaki tek golün sahibi Mehmet Akyüz yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Siyah-Beyazlıların takım halinde hücuma çıktığı anda kaptırılan topta defansın arkasına  müthiş bir koşu yapan Mehmet kaleci Günay ile karşı karşıya kaldı. Ancak Tolgay Arslan kritik bir müdahalede bulunarak farkın ikiye çıkmasını engelledi ve ilk yarı Akhisar Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda mutlak galibiyet isteyen Slaven Bilic Serdar Kurtuluş'un yerine oyuna Mustafa Pektemek'i dahil etti.

Beşiktaş ikinci yarıda Akhisar kalesindeki baskısını arttırdı ve 54. dakikada da aradığı golü buldu. Sol kanattan Jose Sosa'nın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Senegalli yıldız Demba Ba skora eşitlik getiren golü kaydetti:1-1.

Golden sonra oyuna başlayan Yeşil-Siyahlı ekip Bilal Kısa ile etkili geldi. Tecrübeli futbolcu ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkardı fakat Beşiktaş'ın genç filebekçisi Günay gole izin vermedi.

Dakikalar 66'yı gösterdiğinde hızlı gelişen Akhisar Belediyespor atağında Bilal Kısa ile Güray'ın müthiş paslaşmaları sonucu Güray ceza sahasına girdi. Genç oyuncunun kale sahasına yaptığı ortayı Gökhan Töre Bruno'ya gelmeden uzaklaştırdı ve mutlak bir golü önlemiş oldu.

Slaven Bilic 75. dakikada Tolgay Arslan'ın yerine Kerim'i dahil etti. Bu değişiklikle Beşiktaş tüm riskleri almış oldu.

89. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Demba Ba'nın ceza sahası içine yaptığı ortaya Mustafa Pektemek istediği gibi vuramadı ve top auta gitti.

Beş dakikalık uzatma bölümünde de istediği skoru elde edemeyen Beşiktaş bir puana razı oldu. Bu sonuçla Galatasaray haftayı 70, Fenerbahçe 67, Beşiktaş ise 66 puanla 3. sırada kapattı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV