banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beşiktaş'ın kanadı son dakikada kırıldı!

Son iki haftada aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor'a konuk oldu 4 yıldır Antep'te kazanamayan Siyah Beyazlılar, 92. dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu.

23 Eylül 2012 Pazar 02:08
Beşiktaş'ın kanadı son dakikada kırıldı!
banner266
Beşiktaş'ın kanadı son dakikada kırıldı!
Son iki haftada aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor'a konuk oldu 4 yıldır Antep'te kazanamayan Siyah Beyazlılar, 92. dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında namağlup Beşiktaş, Antep deplasmanına konuk oldu. 4 yıldır Antep'te kazanamayan Kara Kartallar, yediği son dakika golüyle sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde oynadığı son iki maçı gol yemeden kazanan Siyah Beyazlı ekip, ilk 4 haftada sadece bir gol atabilen Gaziantepspor'a konuk oldu. Maçta iki kez öne geçen Beşiktaş, 92. dakikada Orhan'ın mükemmel golüyle mağlup olarak taraftarını kahretti. Beşiktaş'ın golleri 15. dakikada Olcay ve 67. dakikada Almeida'dan gelirken, Antep'in diğer gollerini ise 49. dakikada Sosa, 76. dakikada penaltıdan Cenk kaydetti.

Ligde bu maça dek mağlubiyet almayan Beşiktaş, bu serisini sona erdirirken, Antep'te kazanamama serisini ise sürdürdü.

MAÇIN DAKİKA DAKİKA HİKAYESİ...

İKİNCİ YARI

Ve maç sona erdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve Gaziantepspor 3-2 kazandı!

92' GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL! orhan mükemmel bir gol attı ve Antep son dakikada öne geçiyor! Orhan Gülle ceza sahası dışından çok sert vurdu ve mükemmel bir gol attı!

84' Son 4 yıldır Antep deplasmanında kazanamayan Beşiktaş, son dakikalarda gol bulamazsa seriyi 5 yıla çıkaracak...

80' Cenk orta sahadan Muhammet'e çıkardı topu ve onun ara pasında top çok hızlı gitti ve kaleci McGregor topa sahip oldu.

76' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL! Penaltıdan Cenk attı, Antep 2-2'yi yakaladı! Kornerde Sivok topa elle müdahele etti, topun başına geçen Cenk Tosun takımı adına beraberliği sağladı...

71' Fernandes'le üçüncü gole yaklaşan taraf Beşiktaş... Fernandes sol kanatta topla buluştu ve çizgiye indi, ceza sahası içinde kaleye doğru gönderdi topu ve kaleci Zydrunas Karcemarskas topu kesti.

67' GOOOOOOOOOOOOOOLLL! 1-2. Beşiktaş Almeida'yla öne geçiyor... Sol tarafta topla buluşan Fernandes, içerideki Almeida'ya adrese teslim bir orta yaptı ve Almeida güzel bir kafa vuruşu ile Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

64' Antep'te penaltı beklentisi sonuçsuz kaldı. Yasin ceza sahasında topla buluştu ve İbrahim Toraman ile girdiği mücadelenin ardından yerde kaldı fakat hakem devam dedi.

60' Maçın oyun kurgusu ilk yarıyla kıyaslandığında tamamen değişmiş durumda. İlk 45 dakikada rakibinin geriye yaslanmasından ötürü sadece hücüm etmeye çalışan Beşiktaş, ikinci devre rakibinin baskısı karşısında kontrolüü bir oyun tercih ediyor..

54' Gaziantepspor, ilk yarıya oranla daha baskılı oynuyor. Ancak bu defansta boşluklar vermesine sebep olurken, Beşikta'a üçüncü gol şansı veriyor.

49' GOOOOOOOOOOOOOOOOLL! Gaziantep golü atıyor, Sosa ve 1-1! Sol taraftan Binya uzak direğe ortaladı ve Sosa gelen topu kontrol edip ağlara gönderdi.

48' Holosko yine kaçırdı, hem de çok net! Almedia sol kanatta topu aldı ve hemen içeriye gönderdi. Topun gelişine vuran Holosko bomboş pozisyonda kötü vurdu.

46' Maçta ikinci devre Antepli oyuncuların vuruşuyla başladı...
İLK YARI

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapatan taraf oldu.

43' Ekrem'in vuruşunda Gregor başarılı. Beşiktaş orta sahada top kaybı yaptı ve sağ kanattan gelen Ekrem ceza sahasında sağ çaprazdan sert vurdu fakat top McGregor'da kaldı.

39' Beşiktaş'ın duran toplarında Antep'in çaresizliği sürüyor. Fernandes'in kullandığı kornerde müsait pozisyonda yükselen Sivok'un şutu yandan auta gitti.

34' Ev sahibi ekip özellikle savunmada çok aciz bir görüntü sergiliyor. Maç başından bu yana ciddi bir atak da yapamayan Gaziantepspor'un bu oyunuyla Beşiktaş'tan puan alması çok zor...

30' Beşiktaş ikinci gol için baskısını sürdürüyor. İbrahim Toraman topla ileri çıktı ve sağ kanattan kaçan Hilbert'e ara pası attı fakat topu alan Hilbert rakibinden sıyrılmak isterken topun kontrolünü sağlayamadı ve top auta çıktı.

26' Almeida Beşiktaş'ta etkili olmaya devam ediyor. Holosko sağ kanattan çalımlarla ortaya yöneldi ve Fernandes'e verdi pasını, ardından Fernandes soldan gelen Olcay'a çıkardı topu ve onun ortasında Almeida topa vurdu fakat top direğin az farkla yanından dışarı çıktı.

21' Holosko bir kez daha pozisyondan faydalanamadı! Holosko ceza sahası önünde topla buluştu ve içeriye kaçan Almeida'ya bıraktı, onun vuruşunda top Zydrunas Karcemarskas'ta kaldı.

18' Beşiktaş duran toplarda etkili olmaya devam ediyor. Bu kez de Uğur'un ortasına iyi yükselen Holosko pozisyondan faydalanamadı.

15' GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Beşiktaş Olcay'la 1-0 öne geçti! Almeida ve Olcay yer değiştirdi gol geldi! Almeida'nın sol kanattan ortasına, ceza sahası içind egelişine çok şık vuran Olcay takımını Antep deplasmanında öne geçirmeyi başardı.

12' Maçın ilk net pozisonunu Beşiktaş yakaladı. Fernandes'in kullandığı serbest atışta arkada direkte topa iyi yükselen Almeida, müsait pozisyonda topu kaleye gönderemedi.

9' Antep baskısını sürdürüyor. Ancak Beşiktaş kalecisi McGregor kalesinde başarılı. Zamanında kalesinden çıkan İskoç kaleci, ev sahibinin atağını kesmeyi başardıç

4' Maça ev sahibi daha etkili başladı. Sağ kanadı etkili kullanan Antep ekibi, Cenk'le gol arıyor...

1' Antep'te mücadele Beşiktaş'ın vuruşuyla başladı...

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Ekrem
Kecojevic
Binya
Şenol Can
Serdar Kurtuluş
Yasin
Medunjanin
Bekir Ozan Has
Turgut Doğan Şahin
Cenk Tosun
 
BEŞİKTAŞ
McGregor
Hilbert
İ. Toraman
Sivok
Uğur
Holosko
Necip
Fernandes
Veli
Olcay
Almeida

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV