banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bursaspor 116. dakikada yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında temsilcimiz Bursaspor, Hollanda'da Twente takımına uzatmalara giden maçın 116. dakikasında yediği golle elendi.

31 Ağustos 2012 Cuma 08:45
Bursaspor 116. dakikada yıkıldı
banner265
Bursaspor 116. dakikada yıkıldı
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında temsilcimiz Bursaspor, Hollanda'da Twente takımına uzatmalara giden maçın 116. dakikasında yediği golle elendi.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Finlandiya'dan KuPS Kuopio takımını eleyerek play-off'a yükselen Bursaspor 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Twente'ye konuk oldu.

Arke Stadı'nda oynanan mücadeledenin normal süresi Twente'nin 3-1 üstünlüğü ile tamamlanınca karşılaşma uzatmalara gitti. Hollanda ekibi 117. dakikada Leroy Fer'in attığı golle 4-1 öne geçti ve temsilcimiz elendi.

Normal sürede Twente'nin gollerini 26. dakikada penaltıdan Leroy Fer, 61. dakikada Robbert Schilder ve 62'de Felipe Gutierrez kaydetti. Bursaspor'un tek golünü ise 45. dakikada Sebastian Pinto attı.

Öte yandan 89. dakikada 2. sarı kartını gören Michael Basser oyun dışında kaldı

Bursaspor sonucun ardından tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma şansını kaybetti.

Grup müsabakalarını belirleyecek kura çekimi 31 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

SERDAR AZİZ YOK

Maçı Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de izlerken, yeşil-beyazlıların yeni transferi Fernando Belluschi de tribünde yer alarak, takımına destek verdi.

Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Serdar Aziz kadroya alınmazken, ev sahibi ekip sahaya Twente ise sakatlıkları bulunan Andreas Bjelland ve Nacer Chadli'den mahrum çıktı.

SAĞLAM'IN 11'İ

Ertuğrul Sağlam'ın sahaya sürdüğü 11'de kalede Scott Carson görev aldı. Savunmada Gökçek Vederson, Ömer Erdoğan, İbrahim Öztürk ve Michael Basser oynarken; orta sahada ise Alfred N'Diaye, Pablo Batalla, Musa Çağıran ve Ozan İpek sahne aldı. Gol ayakları Stanislav Sestak ile Sebastian Pinto oldu.

İLK YARIDA MÜTHİŞ KAPANIŞ

Karşılaşmaya 3-1'lik avantaj ile çıkan Bursaspor rahat bir oyun sergiledi. Ömer Erdoğan'ın eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterirken; Leroy Fer'in kullandığı vuruş filelerle buluştu.

İlk yarı tam bu skorla tamamlandı derken sahneye Bursa'nın yıldız golcüsü Pinto çıktı. Ceza saha içinde uygun durumda topla buluşan başarılı futbolcu attığı golle takımının soyunma odasına eşitlikle gitmesini sağladı.

İKİ DAKİKADA GELEN İKİ GOL

Mücadelenin ikinci yarısında rakibi karşısında 1-1'in verdiği rahatlık ile oynayan Bursaspor büyük bir şok yaşadı. Karşılaşmanın 61. dakikasında sol çaprazdan Robbert Schilder'in kaydettiği golle öne geçen Hollanda temsilcisi, Felipe Gutierrez ile bir gol daha buldu

BASSER 89 KIRMIZI

3-1'in şokunu atamayan Bursaspor'a bir darbe de kırmızı kartla geldi. Yeşil beyazlılarda Michael Basser 89. dakikada gördüğü 2. sarı kartın ardından oyun dışına gönderildi. Ertuğrul Sağlam'ın talebeleri uzatmaya giden karşılaşmada bir sıkıntı daha yaşamış oldu.

UZATMALAR NEFES KESTİ

Uzatma anlarında ilk 15 dakikalık dilimde zor anlar yaşayan Bursaspor'da Scott Carso gole izin vermedi. Son dilimde de müthiş bir baskı kuran Hollanda ekibi 116. dakikada Fer'in attığı golle tura uzandı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV