banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları

Ödül töreninde en çok konuşulan konulardan biri, kuşkusuz Cristiano Ronaldo Ballon d'Or ödülünü aldıktan sonra gözyaşlarına boğulması oldu...

14 Ocak 2014 Salı 09:48
Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları
banner322
Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları
Ödül töreninde en çok konuşulan konulardan biri, kuşkusuz Cristiano Ronaldo Ballon d'Or ödülünü aldıktan sonra gözyaşlarına boğulması oldu...

Cristiano Ronaldo, isminin okunması ile birlikte büyük mutluluk yaşadı.

Ronaldo, ödülü almaya geldiği anda büyük bir stres yükünden kurtulmuş olduğunu gösterir gibi gözyaşlarına boğuldu...



Teşekkür konuşması yapan Ronaldo mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı. Portekizli yıldızın annesi ve kız arkadaşı model Irına Shayk da duygusal anlar yaşadı.

 
İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleştirilen ödül töreninde 2013 yılının Ballon d'Or ödülü, diğer adaylardan Lionel Messi ve Franck Ribery'i geride bırakan Cristiano Ronaldo'ya verildi. Kadınlarda yılın en iyi futbolcusu ödülüne ise, Almanya Kadın Milli Takımı Kalecisi Nadine Angerer layık görüldü.

 
Erkeklerde yılın teknik direktörü Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, kadınlarda ise yılın teknik direktörü Almanya Kadın Milli Takımı Teknik Direktörü Silvia Neid seçildi. Yılın en iyi golü için verilen FIFA Puskas Ödülü ise, İsveç Milli Takımı formasıyla Almanya'ya attığı golle aday gösterilen İsveçli futbolcu Zlatan İbrahimovic'in oldu.


FIFA Yılın Fair Play Ödülü de Afganistan Futbol Federasyonu'na verildi. Ayrıca kariyerinde 3 Dünya Kupası bulunan tek isim olan Brezilyalı efsane Pele'ye de Ballon d'Or onur ödülü verildi.

 
Öte yandan yılın 11'i ise şu şekilde belirlendi:

Yılın kalecisi Manuel Neuer (Bayern Münih)

Yılın en iyi defans oyuncuları: Phillip Lahm (Bayern Münih), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (PSG), Dani Alves (Barcelona)

Yılın en iyi orta saha oyuncuları: Xavi (Barcelona), Iniesta (Barcelona), Franck Ribery (Bayern Münih).

Yılın en iyi forvetleri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (PSG).

Oylama sonuçları: 1.- Cristiano (27,99%); 2.- Messi (24,72%); 3.- Ribery (23,36%).


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV