banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Elazığspor Süper Lig'de

Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Elazığspor, evinde Bucaspor'u konuk etti.

06 Mayıs 2012 Pazar 19:27
Elazığspor Süper Lig'de
banner322
Elazığspor Süper Lig'de
Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Elazığspor, evinde Bucaspor'u konuk etti.

Bank Asya 1. Lig'de lider Elazığspor, evinde Bucaspor'u 2-1 mağlup etti ve Elazığspor, önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmek hakkı kazandı.

Elazığspor, mücadeleye etkili başladı ve oyunu kontrolünde tutan taraf oldu.

Mücadelenin 26. dakikasında Göksu Türkdoğan, Bucaspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde kaydettiği gol ile Elazığspor'u 1-0 üstünlüğe taşıdı.

38. dakikada sağ kanatta Veli'nin pasında kaleci ile Akın mükemmel bir şutla takımına beraberlik golünü kazandırdı. 1-1.

Elazığspor, beraberlik golünün ardından tüm riskleri alarak rakip yarı alanda galibiyet golü aradı. Net gol fırsatları yakalayan ev sahibi ekip bu fırsatları değerlendiremedi ve mücadelenin ilk devresi 1-1 beraberlikle sona erdi.
İKİNCİ YARI

Mücadelenin ikinci devresine de etkili bir başlangıç yapan Elazığspor'da, Göksu topu ceza alanı içine gönderdi, topun gelişine sol ayağı ile düzgün bir vuruş yapan Sezai Demircan, takımını 2-1 öne geçirdi.

Farkı açmak için baskılı oyununa devam eden Elazığspor, net fırsatlar yakaladı ancak bu pozisyonlarda Bucaspor kalecisi Ömer Kahveci, başarılı kurtarışlar yaptı ve mücadele 2-1 Elazığspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Elazığspor puanını 61'e yükseltirken, Bucaspor 42 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Elazığspor, Konyaspor'a konuk olacak. Bucaspor da Kasımpaşaspor'u konuk edecek.

Puanını 61'e yükselten Elazığspor, önümüzdeki yıl Spor Toto Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazandı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV