banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Emre Belözoğlu Emniyet'te!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere emniyete geldi.

02 Ağustos 2011 Salı 11:06
 Emre Belözoğlu Emniyet'te!
banner321
Emre Belözoğlu Emniyet'te!
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere emniyete geldi.


Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, şike soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nde ifade veriyor.

30 yaşındaki oyuncuya, Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı Ankaragücü maçı öncesinde rakip futbolcu Kağan Söylemezgiller'e maça asılmaması, kendisini Fenerbahçe'ye aldıracağı yönünde mesaj gönderdiği iddiasının sorulacağı öğrenildi.

EMRE BELÖZOĞLU: SÖYLEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK

Emre Belözoğlu adliye çıkışında "Sabah emniyetteki ve adliyedeki savcılıktaki arkadaşlar bize çok iyi şekilde davrandılar. Bizi ağırladılar. Şu an itibariyle serbestiz. Bizim ifademize başvuruldu. Bundan sonra da söyleyecek bir şey yok. Artık süreci hep beraber takip edeceğiz. Benden de çok şey söylememi istemeyin. Zaten yeterince yorgunum, yeterince şeyleri de içerde söyledim. Burada bize çok yakın davranan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Belözoğlu kameraların bulunmadığı yerde ise basın mensuplarına, "Söyleyecek hiçbir şey yok. Görevimizi yaptık, dönüyoruz. Daha fazla üzmeyin bizi." diye konuştu.

Açıklamasının ardından Belözoğlu, aracına binerek adliyeden ayrıldı.




 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Emre BelözoğluEmniyette

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV