banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Fatih Terim imza töreninde konuşuyor

Galatasaray'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenleniyor. Fatih Terim ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.

22 Aralık 2017 Cuma 16:38
Fatih Terim imza töreninde konuşuyor
banner311
Fatih Terim imza töreninde konuşuyor

KOMBİ SERVİSİ


Galatasaray'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim için Türk Telekom Stadı'nda imza töreni düzenleniyor. Fatih Terim ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.


İşte yapılan açıklamalar;

DURSUN ÖZBEK

Olayı kelimelerle anlatmak çok kolay değil. Galatasaray'a ömrünü vermiş ve Galatasaray'la beraber zirveye çıkıp Galatasaray'ı zirveye çıkartan Fatih Terim yuvaya döndü. 

Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacak tek aday benim gözümde Fatih Terim'dir. O yüzden kendisine telefon ettim ve 'Buluşalım' dedim. Kendisi de 'başkanım emriniz olur' dedi. Galatasaray'ın ihtiyacının ne olduğu ortada. Sayın Terim, 'Ben hazırım' dedi. Hocamız, 'Ben Galatasaray'a 1974'te imza attım, bu imzam hala geçerlidir' dedi. 'Para benim için önemli değil, ne takdir ediyorsanız yazın' dedi.

FATİH TERİM

Sayın başkanımız güzel ifade etti. Ben de birkaç ekleme yapayım. Sürenin önce 20 Ocak'a kadar, arkasından Mayıs'a kadar olmasını istedik aramızda böyle bir şey geçti. Sayın başkanımıza, değerli yöneticilerimize ve tüm Galatasaray çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Hayatım burada geçti. Zaman zaman ayrılıklar oluyor, isteseniz de istemeseniz de. Ayrılıklardan ziyade bağlılıklar daha ağır basıyor. Bana 'Galatasaray'ın size ihtiyacı var' dendiğinde elimi taşın altına sokmam gerektiğine inandığım için buradayım.

'Sabırlı olmalıyız'

Daha önce aldığımız başarılardan daha fazlasını yapma adına buradayız. Burada başkan, yönetim, ben ve tüm Galatasaray çalışanları, muhteşem Galatasaray taraftarının takımıyla birleştiği andaki başarıyı ortaya koymak için buradayız. Galatasaray'ın yeni ilkere, başka ilklere ihtiyacı var. Acelemiz yok, acele etmemeliyiz. Sabırla hareket etmeliyiz. Daha önce elde ettiğimiz başarılardan daha fazlasını yapmak için buradayız.

'Tudor'a teşekkür ediyorum'

Galatasaray taraftarıyla birleşince büyük işler yapıyoruz. Yenilerini yapmamız gerektiği aşikar. 2 gün sonra renktaşımız Göztepe ile oynayacağız. İlk antrenmanıma bugün çıktım. Zamanımız var ama çok da fazla değil. Bir an evvel kolları sıvamalıyız.

Galatasaray'a hizmet etmiş meslektaşım Igor Tudor'a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Ben Galatasaray kapısından içeri girdiğimden beri nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyorum. Başkan aradığı zaman da, nerede görüşmek istiyorsa ona uyarsınız. Tabii ki insan, kulübünün başkanından her gün telefon almıyor. O nezaket içerisinde konuşmayı yaptık.

'Sol bekimiz yok'

18-19 kişi takım şu anda. Sol bekimiz yok. Sakat durumdalar. Sol ayaklı sol bekimiz yok, ama oraya birini monte edeceğiz. Kariyerimde ilk defa sol ayaklı olmayan bir oyuncuyu sol tarafta kullanacağım.

Bucaspor maçından önce bazı mental yorgunluğu olan oyuncularımızı erken gönderebiliriz. Genel olarak başkanımla çok şeffaf ilişki içerisinde ilerleyeceğiz. Bir rapor ben acil şekilde hazırlayacağım. Orası eksildi onu alalım, burası eksildi bunu alalımdan ziyade, mevcut oyuncuların performansını yukarı çekmek en büyük transfer diye düşünüyorum.

Hakan Balta bugün olsaydı; sol bek oynayacaktı ama adı yazılmadığı için Göztepe maçında oynayamayacak. Ben De Jong'u da antrenmana çağırdım.

'Taraftara teşekkür ederim'

Galatasaray'ın muhteşem taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Son ultrAslan'ın yaptığı da önemli bir davranıştı. Taraftar mutlu olursa zaten kulüp başarılı gider. Ama isminizi tribünlerde ne kadar duyarsanız duyun, kulübedeki her antrenör için empati yapmak lazım. Bir gün bana da bu olabilir. empati yapmak gerekir.

Ünal Aysal'a gönderme

Nerede kalmıştık'ı sorsan bana 'en son antrenmanda kalmıştık' derim. Hatırlarsanız en son orada haberi almıştım.

Galatasaray'ın Avrupa'da olması lazım. Onun için de sezon sonunda bulunacağımız yerler belli. İyi bir kadro olduğuna yürekten inanıyorum ama bazı yerlere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Söylenenle olan arasında bir fark olduğunu düşünüyorum.

'Bazı bölgelere transfer ihtiyacı var'

İyi bir kadro olduğuna yürekten inanıyorum ama bazı yerlere ihtiyaç var. 1-2 kaliteyi işin içine sokmak lazım gibi görünüyor. Zaten scoutlar çalışmış, elimizde bir liste var.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV