banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fener, Dirk Kuyt ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Kulübü, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

04 Haziran 2012 Pazartesi 00:36
Fener, Dirk Kuyt ile sözleşme imzaladı!
banner266
Fener, Dirk Kuyt ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Kulübü, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım, FB TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Aykut Kocaman ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Hollanda'nın Amsterdam kentinde Kuyt ile görüşüp anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Kuyt transferi hayırlı uğurlu olsun, büyük bir transfer yaptık. Kuyt, 13-14 kulüp arasından Fenerbahçe'yi seçti. 4 aydır uğraşıyorduk. Kuyt da çok mutlu biz de çok mutluyuz. Fenerbahçe için hayırlı bir transfer yaptık'' diye konuştu.

Amsterdam'a sabah teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte geldiklerini ifade eden Yıldırım, ''Kuyt, Fenerbahçe'de oynamak istiyor, katkıda bulunacağına inanıyorum. İmzaları attık, bitti. 3 yıllık anlaşma yaptık. Milli takım kampına gidecek, ay sonunda da Türkiye'ye gelecek. Çok büyük transfer, taraftarımız mutlu olmuştur'' dedi.

Yıldırım, Kuyt'ın bugüne kadar 3 kulüpte futbol oynadığını belirterek, ''İstikrar açısından bu çok önemli. Liverpool'da 6 yıl oynamış. Bu durum, oyuncu için büyük bir meziyet. İngiltere'de 6 yılda 71 gol atmış. Çok önemli bir oyuncu. Çok büyük bir kazanç'' ifadelerini kullandı.

Ali Yıldırım, Kuyt'ın Liverpool ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, var olan bir çıkış maddesinden yararlanarak transferi yaptıklarını, mali konuları ise daha sonra açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Kuyt'a milli takımdan izin alarak sözleşme imzalatıldığı, futbolcunun daha sonra Hollanda Milli Takımı'nın kampına katılmak üzere ülkesinden ayrıldığı belirtildi.

Bu arada Kuyt'un transferinin duyulması üzerine, yoğun ilgi nedeniyle sarı-lacivertli kulübün internet sitesine girilmekte zorluk çekildi.

Dirk Kuyt kimdir?

Dirk Kuyt; Hollan dalı futbolcu. Şu anda Liverpool FC takımının formasını giymekte. 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Futbol Takımı'nın bir parçası olan Kuyt, kariyerine FC Utrecht'te başladı. Feyenoord Rotterdam'dan sonra Liverpool FC'ye geçti.2 sezon Feyenoord takımının kaptanlığını yapan Dirk Kuyt takımında gösterdiği etkili performans ile avrupa külüplerinin ilgisini çekti ama ancak 2 veya 3 sezon sonra büyük bir kulübe gitti. Liverpool takımında ilk sezonda ligde 12 gol atıp gol krallığında 4. olan Kuyt çok iyi bir performans gösterdi ve dünyaya kendini bir kez daha kanıtladı. Dirk Kuyt milli formaylada başarılı bir grafik çizerken hala dünyanın önde gelen futbolcularındandır. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV