banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe 2 attı 1 aldı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı..

24 Ağustos 2015 Pazartesi 00:52
Fenerbahçe 2 attı 1 aldı
banner264
Fenerbahçe 2 attı 1 aldı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı.. Sarı Lacivertliler 18. dakikada Robin Van Persie ile 1-0 öne geçti. 74. dakikada ise Kjaer'in kendi kalesine attığı gol maçın skorunu belirledi: 1-1. Çaykur Rizespor 32. dakikada penaltı kaçırdı.

ÇAYKUR RİZESPOR 1 – 1  FENERBAHÇE

STAT: Çaykur Didi

beylikdüzü oto servis

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

ÇAYKUR RİZE: Itandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Koray (Dk.87 Chevalier), Robin Yalçın, Sercan (Dk. 53 Mehmet Akyüz), Ahmet İlhan, Deniz (Dk. 61 Sylvestre), Kweuke.

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Nani, Diego (Dk. 71 Ozan Tufan), Fernandao (Dk. 46 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 65 Moussa Sow)

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

SARI KARTLAR: Oboabona, Sercan Kaya, Orhan, Robin Yalçın, Mehmet Akyüz (Çaykur Rizespor),  Volkan, Kjaer (Fenerbahçe)

GOLLER: Dk. 18 Robin Van Persie (Fenerbahçe), Dk. 74 Kjaer (kk)

Maç öncesi Fenerbahçe'nin 11'ini gören herkes yine teknik direktör Vitor Pereira'yı konuştu.. Portekizli teknik adam Türkiye Süper Ligi'ni küçümsercesine 4-2-4 sistemiyle takımını sahaya sürdü.. Orta sahada Mehmet Topal ve Souza'ya şans veren Pereira, defans özelliği düşük olan Nani, Diego, Fernandao ve Van Persie'ye aynı anda şans verdi..

Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmanın ilk yarısı düşünceleri yanıltmadı.. Orta sahada rakibe göre sayısal üstünlük kuran Çaykur Rize boş alanları iyi değerlendirdi.. Fakat final paslarında başarılı olamadılar oyunun ilk bölümünde.. Fenerbahçe'nin ilk ciddi atağında; sol kanattan 3 Çaykur Rizespor'lu futbolcuyu peşine takan Nani, Van Persie'yi gördü.. Hollandalı golcü ceza sahası içerisinde buluştuğu ilk pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderdi..

Bu gol sonrası ev sahibi ekip rakip yarı alanda daha çok görünmeye başladı...

32. dakikada Nani'nin hatalı pasından sonra Ahmet İlhan Volkan ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli kaleciyi geçmek isterken yerde kaldı ve Cüneyt Çakır beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Deniz Kadah'ın penaltı atışını Volkan Demirel 3 hamle sonrası uzaklaştırdı.. Geçen hafta teknik direktör Hikmet Karaman'la sorun yaşayan Kweuke, ilk yarının son dakikalarında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda dikkat çeken bir nokta da Çaykur Rizespor'un rakip kaleye 10 şut çekmesiydi..

Portekizli çalıştırıcı hatasını 45 dakika sonra anladı.. Pereira, ikinci yarıya Fernandao - Alper Potuk değişikliği ile başlayarak orta sahayı kalabalık tutmayı istiyordu...Bunu da başardı.. Önce Souza ardından da Nani ile pozisyonlar buldu ama Itandje başarılıydı.. 74. dakikada ise Fenerbahçe'nin hesaplarını alt üst eden bir gol geldi.. Kweuke'nin pasında sağdan ceza alanına giren Sylvestre yerden çevirid, Kjaer ters bir dokunuş ile topu kendi ağlarına yolladı.

Son 15 dakikada ise 2 takım da gole çok yaklaştı ancak pozisyonları değerlendiremeyince maç 1-1 berabere tamamlandı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV