banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe Bursaspor'u 4-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Bursaspor'u 4-1 yendi. Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Emre Belözoğlu sakatlanarak oyundan çıktı.

10 Mart 2013 Pazar 21:03
Fenerbahçe Bursaspor'u 4-1 mağlup etti
banner304
Fenerbahçe Bursaspor'u 4-1 mağlup etti
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Bursaspor'u 4-1 yendi. Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Emre Belözoğlu sakatlanarak oyundan çıktı.

 MAÇ BİTTİ : 4-1

90'+3' Hakem Tolga Özkalfa maçı bitiren düdüğü çalıyor. Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu 25. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Bursaspor'u 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 43'e yükseltiyor.

90' +1' Fenerbahçe'de Egemen oyuna girdikten sonra Bekir sağ beke, Mehmet Topuz ise orta sahaya geçti.
90' Dördüncü hakem kararı ile maç 3 dakika uzayacak.

89' Fenerbahçe'den Raul Meireles oyundan çıkıyor ve yerine Egemen Korkmaz oyuna dahil oluyor.
 

88' GOOOOOOLLLL- Moussa Sow golü attı. Fenerbahçe Sow'un attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.Cristian orta alandan topla hızla ilerledi, ceza sahası içine arapasını verdi ve Sow bekletmeden plase vuruşla topu ağlara gönderdi.
86' Mustafa Batuhan Altintas sert bir hareket ve hakem faulü veriyor.

85' Dirk Kuyt seken topa vurdu ama kaleci başarılı. Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için 54% - Misafir takım için 46% olarak gerçekleşti.
83' Bursaspor'da İbrahim Öztürk rakibi Mehmet Topal'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

80'  Bursaspor, Murat Yildirim ile yükleniyor, bir şut ama farklı şekilde auta gidiyor. Maç durmuş durumda. Volkan Demirel sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri şu anda tedavisini yapıyorlar.

78' Stanislav Sestak oyundan çıkıyor ve yerine Murat Yildirim oyuna dahil oluyor. Köşe vuruşu için Caner Erkin topun başında, Fenerbahçe adına korneri şimdi kullandı. Fenerbahçe atağında Caner Erkin ofsayta yakalandı.
 
77' Joseph Yobo sert bir hareket ve hakem faulü veriyor. Topu uzaklaştıran Joseph Yobo.
 
76' Bursaspor'da oyuncu değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Sestak Giren oyuncu 55 numarayla Murat Yıldırım

75' GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Dirk Kuyt'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor. Fenerbahçe'de Kuyt bugün attığı golle bu sezon Süper Lig'de 7. golüne ulaştı.

74' Moussa Sow rakibine arkadan müdahele ile faul yapıyor. Ceza sahasına doğru Caner Erkin ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Anton Ferdinand.
 
72' Moussa Sow, şimdi bir gol şansı yakalıyor ama vuruşunda kaleci gole izin vermedi. Bursaspor topu uzaklaştırıyor.
 
70' Bursasponlu Tuncay Şanlı oyundan çıkıyor ve yerine Aziz Behich oyuna dahil oluyor.
 
69' Fenerbahçeli Cristian, rakibine sert bir hareket  yapıyor. Hakem  faulü veriyor.
 
67' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Çıkan oyuncu 35 numarayla Musa Çağıran giren oyuncu 27 numarayla Batuhan Altıntaş
 
65' Raul Meireles rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sener Özbayrakli.
 
65' Semih Şentürk oyundan çıkıyor ve yerine Caner Erkin oyuna dahil oluyor.
 
62' Bursaspor atağında Tuncay ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı. Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Carson'da kaldı.
 
60' Pablo Martin Batalla şutunda kaleci tehlikeyi savuşturuyor ve oyun devam ediyor.  Ceza sahasına doğru Pablo Martin Batalla ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Bekir İrtegün.
 
58' Fernando Belluschi rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Raul Meireles. Raul Meireles sarı kart gördü.
 
55' Ceza sahasına doğru Fernando Belluschi ortasını yapıyor.  Bursaspor atağında Tuncay Şanlı ofsayta yakalandı. Maurice Edu sert bir hareket ve hakem faulü veriyor. Bursaspor topu uzaklaştırıyor.
 
52' Sportmenliğe aykırı davranan Scott Carson hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
 
51' GOOOOOOLLL - Fenerbahçe golü atıyor. Golü atan isim Meireles. Fenerbahçe Meireles'in attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Carson çıktı topu elinden kaçırdı ve Meireles dönen topa dokunarak ağlarla buluşturdu.
 
47' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor. Cristian sert bir hareket ve hakem faulü veriyor. Maç Bursaspor lehine kale vuruşu ile devam edecek. Ceza sahasına doğru Hasan Ali Kaldirim ortasını yapıyor.

MAÇTA İLK YARI SONUCU : 1-1
 
45'+4' İtirazlarına devam eden Volkan Demirel, sarı kart görüyor. Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

45'+3' Ceza sahasına doğru Pablo Martin Batalla ortasını yapıyor. Volkan Demirel çıkıyor ve topu kontrol ediyor. Cristian sert bir hareket ve hakem faulü veriyor.
45'+1 Bursaspor gole çok yaklaştı. Musa kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden kaleye sert vurdu ve kaleci Volkan köşeden topu köşeden çıkardı.

45'+1 Bekir İrtegün rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak.
45' Fenerbahçe atağında Sow sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Carson'da kaldı. 4. Hakem Koray Gençerler ilk yarının sonuna en az 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

43' Topu uzaklaştıran Maurice Edu. Bursasporlu Tuncay Şanlı saha kenarına doğru alınıyor ve sağlık görevlileri tedavisini yapacaklar.
 
42' Fenerbahçe atağında Semih sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine yerden oynadı ama savunmada Musa topu uzaklaştırdı.

41' Taç atışını Bursaspor kendi yarı sahasından kullanacak. Topa sahip olma oranları; Fenerbahçe yüzde 59 - Bursaspor yüzde 41 olarak gerçekleşti.

38' Fenerbahçe atağında Kuyt sağ korner çizgisi yanında Vederson'dan topu kaptı. Ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada İbrahim son anda topu uzaklaştırdı.
 
EMRE BELÖZOĞLU SAKATLANDI

37' Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Carson'da kaldı. Fenerbahçe atağında Kuyt sağ korner çizgisi yanında Vederson'dan topu kaptı, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada İbrahim son anda topu uzaklaştırdı.
35' Maç Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek. Pablo Martin Batalla rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Bekir İrtegün.
 
 34' Bursaspor atağında Musa sağ kanatta topla buluştu, çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top auta çıktı.
33' Raul Meireles sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri şu anda tedavisini yapıyorlar.  Maç yeniden başladı. Maç Fenerbahçe lehine kale vuruşu ile devam edecek.
 
30' Bu dakikada maç durmuş durumda.
29' Mehmet Topal rakibi tarafından faul ile durduruluyor. Fenerbahçe tarafından ceza alanına doğru uzun bir taç atışı. Faulü yapan oyuncu Stanislav Sestak. Topu uzaklaştıran Gökçek Wederson.

27' Semih Şentürk sert bir hareket ve hakem faulü veriyor. Topu uzaklaştıran Joseph Yobo. Topu uzaklaştıran Joseph Yobo. Fenerbahçe lehine gelişen bir kontra atak. Moussa Sow kaleci ile karşı karşıya kaldı. Moussa Sow, şimdi bir gol şansı yakalıyor ama vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
 

 
23' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Emre Giren oyuncu 5 numarayla Mehmet Topal
 
21' Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan taca çıktı. Fenerbahçe atağında Meireles ceza sahası içine havadan oynadı ama top kaleci Carson'da kaldı.
19' Mehmet Topuz sağ kanatta şık bir çalımla rakibini geçti. Kale sahası içine doğru ortasını yaptı. Semih müsait durumda topla buluşacakken Ferdinand topu kafayla uzaklaştırdı.

18' Hasan Ali sol çaprazdan ceza sahasına girmeye çalıştı. Semih ile ver-kaç yaptı. Hasan Ali'nin şutunda top doğrudan dışarı çıktı.

17' Topla oynama oranları: Fenerbahçe %62-%38 Bursaspor

15 'Bursaspor sağ kanattan Batalla ile geldi. Arjantinli oyuncu içerideki Tuncay'a ortaladı ancak Bekir topu kafayla uzaklaştıran isim oldu.

14' Emre'nin ceza sahasına ortası ön direğe doğru yöneldi. Savunmanın araya girip uzaklaştırdığı top taca çıktı.

13' Maçta tempo bir an olsun eksik olmuyor. Fenerbahçe sağ kanattan Emre ile korner kullanacak. Ceza sahasının içi kalabalık...

12' Sağ kanattan yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı. Seken topu ceza sahası yayı üzerinde Emre kontrol etti. Emre, kaleyi karşıdan gören pozisyonda ayağının içiyle köşeye topu gönderdi ve sarı lacivertli takım 1-1'i yakaladı.
12' GOL! Emre attı...

11 Fenerbahçe sağ kanadı daha etkili kullanıyor bu dakikalarda...

10' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına gönderilen ortayı Bursaspor savunması karşıladı. Ardından sol kanada açılan topu alan Cristian ceza alanına ortasını gönderdi ama topa kimse dokunamadı.

9'Ev sahibi ekipte Emre Belözoğlu orta yuvarlakta buluştuğu topu rakip savunma arkasına göndermek istedi ama gönderdiği top Bursaspor savunmasında kaldı.

8'Sarı lacivertliler atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian kullandığı köşe vuruşunda topu ceza alanının uzak noktasına gönderdi. Kuyt topu kafasıyla ceza sahası dışındaki Meireles'e verdi. Meireles yarım vole bir vuruş yaptı ama top yandan dışarıya çıktı.

7'Hızlı gelişen Bursaspor atağında Belluschi topu rakip ceza alanı önüne kadar taşıdı ve pasını Batalla'ya verdi ama Batalla topu kaybetti.

6'Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçeli oyunculardan topla sağ kanattan Kuyt buluştu ve ceza sahasına ortasını gönderdi ama top kaleci Carson'da kaldı.

5'Yine gelişen yeşil beyazlı ekibin atağında sağ kanattan ceza yayı üzerine gönderilen topa hareketlenen Belluschi, Bekir'e faul yaptı.
4'Yine gelişen konuk ekip atağında sol kanattaki Vederson pasını ceza sahası içindeki Batalla'ya gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

3'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadele sırasında Sestak yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

2'Orta alanda kaptırılan top sonrasında Batalla topla buluştu ve sol kanada yakın noktadan ceza sahasına koşu yapan Sestak'a pasını verdi. Sestak topu aldı ve ceza sahasına girdi. Karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.
'GOL! Sestak

2'Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Sestak son çizgiye inip ortasını yaptı. Ceza sahasında topla buluşan Batalla pasını ceza sahası dışındaki Musa'ya verdi. Musa ceza sahası dışından şutunu çekti ama top yandan dışarı çıktı.

1'Karşılaşma Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Her iki takıma da başarılar dileriz.

M.Ö.Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda İstiklal Marşı'mız okunuyor.

M.Ö.Fenerbahçe karşılaşmada sarı lacivert çubuklu formayı giyecek. Konuk ekip Bursaspor ise beyaz formasıyla mücadele edecek.

M.Ö.Her iki takım oyuncuları da maçın hakemi Tolga Özkalfa eşliğinde sahaya çıkıyor.

M.Ö.Sarı lacivertli ekip bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başarırsa ligdeki puanını 43'e yükselterek lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 4'e düşürecek.

M.Ö.Bursaspor ise Süper Lig'de oynadığı son karşılaşmada kendi sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

M.Ö.Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.
M.Ö.Ligin ilk devresinde Bursa'da oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.

M.Ö.Bursaspor'unda Fenerbahçe karşısındaki ilk 11'ide belli oldu. Yeşil beyazlı ekip karşılaşmaya; Carson, Ferdinand, Tuncay, Belluschi, Vederson, Sestak, Batalla, Edu, Musa, Şener ve İbrahim ilk 11'yle çıkacak.

M.Ö.Fenerbahçe'nin Bursaspor önünde mücadele edecek olan ilk 11'i belli oldu. Sarı lacivertli ekip karşılaşmaya Volkan, Hasan Ali, Yobo, Bekir, Mehmet Topuz, Meireles, Cristian, Emre, Kuyt, Sow ve Semih ilk 11'yle çıkacak.

M.Ö.Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.

M.Ö.Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Bursaspor'u konuk edecek.

MAÇLA İLGİLİ BİLGİLER
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Kuyt, Meireles, Cristian, Emre, Sow, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

BURSASPOR: Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim, Vederson,Musa, Belluschi, Edu, Tuncay, Batalla, Sestak
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV